Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 10:30

28.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Praga předváděla krásný kombinační fotbal, ale na Čiháka v brance nevyzrála


Branky


6

Union Vršovice chtěl napravit prohru z minulého kola z Vinoře a porazit Pragovku, která pod Pavlem Kovacsikemhraje krásný kombinační fotbal.

Vršovice začaly lépe hned od úvodu, kdy se dostaly brzy do vedení, Praga mohla vyrovnat, ale bohužel trefila jen břevno. Vzhledem k tomu, že Praga si některé závary vytvořila, ale šance buďto skončily na konstrukci branky nebo je zastavil Martin Čihák, tak si Vršovice připsaly 3 body za další výhru a aktuálně jsou na třetí příčce tabulky se ztrátou 6 bodů na první Dubeč. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Union Vršovice se dostal do vedení hned po 4 minutách hry, kdy si ne zcela povedený centr Lukáše Kadeřábka srazil Filip Janda při zákroku do vlastní branky.

Praga si v prvním poločase vytvořila hned několik závarů ve vápně domácích. Ke vstřelení branky to však nevedlo. Nejvíc se asi Martin Čihák v brance zapotil při střele z hranice vápna, která skončila na břevně. Na tu by asi nárok neměl a poté děkoval svým tyčím, jak dobře si je postavil.

Před koncem prvního poločasu poslal domácí do dvoubrankového vedení stoper Michal Špulka, který se po centru z pravé strany prosadil hlavou. Do kabin se šlo za stavu 2:0.

2. poločas

V 54. minutě se domácí dostali k brejku, kdy se ze strany Filip Švarc dostal až do vápna díky své šikovnosti a střelou podél Filipa Jandy mu nedal šanci.

Praga mohla snížit po centru z pravé strany, který vletěl až do malého vápna, ale zakončení z bezprostřední blízkosti trefilo dobře postaveného Martina Čiháka v brance.

Ten se zaskvěl i proti šanci ze strany, kdy na něj hráč Pragovky běžel sám, ale míč si ukopl a Čihá mu stačil skočit pod nohy.

Praga si šance vytvářela, ale ne a ne je proměnit.

Na konečných 4:0 završil Filip Vyhnal, který v 75. minutě dostal přihrávku ze strany pod sebe a míč uklidil k levé tyči.



Ohlasy k zápasu


SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: Zápas s Pragovkou byl od první půle vyrovnaný, řekl bych, že Pragovka hrála hezčí fotbal než my, ale my jsme byli schopni dát do poločasu 2 góly a ve druhém poločase už to bylo vyrovnanější. Herně jsme se zlepšili a přidali další 2 góly. Asi to bylo zasloužené vítězství. Šance, které jsme měli jsme proměnili a Pragovka se do vážnějších šancí nedostala. Pragovka v prvním poločase předvedla velmi dobrý a kvalitní fotbal.

TJ Praga
Pavel Kovacsik - trenér: V utkání jsme se dokázali soupeři herně vyrovnat, ale bylo zřejmé, že Vršovice mají větší herní pohodu a vyšší produktivitu. I přes naši snahu a několik slibných šancí jsme nedokázali skórovat a soupeř své příležitosti využil efektivněji. Tento zápas nám ukázal, na čem musíme ještě zapracovat, a posílil naši motivaci do dalších utkání. Děkujeme fanouškům za podporu a věříme, že příště budeme úspěšnější.



Sestavy


SK Union Vršovice
M. Čihák [-] - K. Protivinský [-] , F. Švarc [-] (75. D. Rejl [-] ) , L. Adámek [-] (70. M. Pazdera [-] ) , J. Šnobl [-] (46. D. Bláha [-] ) , L. Kadeřábek [-] , M. Borovička [-] (70. F. Vyhnal [-] ) , F. Patera [-] (75. S. Šantrůček [-] ) , J. Šimr [-] , J. Pejchar [-] , M. Špulka [-]

TJ Praga
F. Janda [-] - D. Mládek [-] , E. Veselý [-] , N. Bychkov [-] (73. J. Stolař [-] ) , M. Jaroš [-] , T. Veselý [-] (75. J. Mako [-] ) , O. Havránek [-] (63. P. Němeček [-] ) , T. Förster [-] , M. Miča [-] , J. Macháč [-] , J. Přída [-] (63. M. Požár [-] )

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dobrý Jan - ŠTÍPEK Zdeněk, ŘEČNÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Redakce Praha

Expert: David Matějček
Tip experta: výhra domácích

3:1 – Vršovice po prohře ve Vinoři mají co napravovat, s týmem ze spodní části tabulky doma nezaváhají a získají 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 FK Čechie Dubeč 28 79:36 64
2 SK Slovan Kunratice 28 78:32 61
3 SK Union Vršovice 28 81:32 58
4 SC Xaverov Horní Počernice 28 68:41 56
5 FK Újezd nad Lesy 28 73:45 52
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Robert Sládek 24
2 Ismar Begič 21
3 Filip Švarc 20
4 Christ Nwogu 19
5 Vojtěch Kolman 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 103 51,5% 0
2 Radek Hruška 65 38,7% 0
3 Jaromír Bělunek 45 62,5% 1
4 Miroslav Liška 31 39,2% 0
5 Jiří Klik 17 54,8% 0
Zobrazit celou tabulku