Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší útok soutěže si zpříjemnil Velikonoce vysokou výhrou v Černicích


Branky


17

V Černicích mělo jít o vyrovnanou partii, když ale v 52. minutě svítilo na ukazateli skóre 0:6, bylo všem přítomným jasno, že se nervydrásající závěr konat nebude. V tom alespoň domácí hrozivý výsledek upravili. Na zasloužených třech bodech pro hosty to ale nezměnilo nic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledce na podzim nadělovaly příděly vcelku často. Za dalším se překvapivě hrnuly i od počátku utkání proti do té doby čtvrtým Černicím. V 11. minutě se jako první radoval Pašek. Dlouho na sebe nenechali hosté čekat ani s druhým kouskem, který přidal v 16. minutě Tupý. Než se domácí rozkoukali a ve střeovém kruhu rozehráli, bylo opět zle. Po faulu v pokutovém území si vzal míč zkušený Hoffmann a domácímu gólmanovi nedal šanci. To ale Černice ještě nevěděly, že kolotoč, který Ledce roztočily, ještě neměl zastavit. V 25. minutě našel v brance dalšího pomyslného velikonočního zajíčka brankář Švarc po střele Kramera. Být to hokej, už by domácí nejspíše střidali brankáře. Naštěstí už do poločasu žádná střela v brance neskončila.

 

Co ale hosté nestihli v půli první, napravili hned na začátku druhé. V 50. minutě přidal svůj druhý zásah Hoffmann a v 52. minutě zvýšil rozdíl ve skóre na šest branek Pašek. Pak se přeci jenom oklepali a ukázali i domácí. Čestný úspěch zaznamenal v 65. minutě Vránek. Nastalého impulsu domácí využili a takřka vzápětí přidali druhou branku zásluhou Luzhetskyiho v 67. minutě. V 79. minutě si pak vzali sice ještě jednou slovo Ledce, aby se v novém týmu uvítal první brankou Vágner, ale poslední slovo měli přeci jen domácí, když dal skóre konečnou podobu v 87. minutě Luzhetskyi.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal, trenér: Bohužel na utkání se nesešla naše stabilní obrana a proti silnému soupeři jsme rychle prohrávali. Ani nástup do druhé půle se nám nepodařil a opět jsme inkasovali. Ke konci se nám podařilo hrůzný výsledek a hru alespoň trochu odvrátit třemi góly. K našim nejlepší hráčům i přes našich inkasovaných sedm gólů patřil náš náhradní brankář Jarda Švarc.

FK Ledce
Jan Mareš, hráč: Od začátku utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Se startem jara jsme spokojeni, sehráli jsme dvě těžká utkání s mančafty, kteří jsou okolo nás v tabulce a oba jsme s přehledem vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Švarc [-] - T. Cihla [-] (46. A. Luzhetskyi [-] ) , J. Pipaš [-] (53. J. Mastný [-] ) , D. Oncea [-] (63. D. Kopa [-] ) , K. Zeliński [-] , P. Mastný [-] (58. J. Hlaváč [-] ) , V. Vránek [-] , O. Hlaváč [-] , T. Engl [-] , J. Nedvěd [-] (53. J. Miletínský [-] ) , V. Motlík [-]

FK Ledce
D. Mazák [-] - V. Mandaus [-] , O. Tupý [-] (69. J. Hubáček [-] ) , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , L. Janka [-] , M. Hoffmann [-] , T. Fiedler [-] (80. V. Svoboda [-] ) , A. Pašek [-] (80. L. Rabas [-] ) , L. Kramer [-] (46. M. Vágner ml. [-] ) , A. Pokorný [-] (61. J. Mareš [-] )

ŽK: 90. V. Kabát .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nešpor Petr - EHM Michal, JAHANNEMAEI Artin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: Václav Šubrt
Tip experta: remíza

Oba týmy vstoupily do jara vítězstvím o dvě branky. Když se potkali hráči obou týmů naposledy, byla k vidění remíza 3:3 a i nyní to vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra hostů