3:1
(1:0)
65. J. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Letná pykala za zahozené šance v úvodu, Litice pak získané vedení už nepustily


Branky


20. P. Vacek , 59. T. Voves , 61. M. Horn - 65. J. Toman
16

Letná na konci podzimu neměla ideální formu a s tím spojené výsledky. K tomu se navíc musela obejít bez útočníka Skalského, který v zimně přestoupil na Košutku. Litice se nakonec ukázaly jako oříšek, který byl pro hosty na rozlousknutí příliš těžký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná chtěla zapomenout na špatný konec podzimu. V Liticích začali hosté velice dobře. Dvě jasné šance mohli s dalším průběhem zápasu pořádně zamíchat. Dost možná se ale projevila právě absence útočníka Skalského a šance tak zůstaly nevyužity. V brance se totiž naopak předvedl Parlásek, trenér béčka Viktorie Plzeň a zároveň nová posila ze Starého Plzence. Co se nepovedlo hostům to se naopak povedlo domácím. Ve 20. minutě rozvlnil síť hostující branky Vacek. Vedení vlivo krev do žil domácím, kteří se v tempu hry Letné vyrovnali a nebezpečnější pro soupeřovo branku byli právě oni.

 

 

Ve druhém poločase Litice hosty do šancí příliš nepouštěli a sami v 59. minutě zvýšili náskok zásluhou Vovese. Ten byl přitom na hřišti pouhé dvě minuty. Definitivní razítko na domácí vítězství dal pak v 61. minutě navrátilec do sestavy po zranění Marek Horn. Letná se pak zmohla už jen na čestný úspěch, který měl na svědomí v 65. minutě Toman. Zkušení domácí si pak zbylou půl hodinku už pohlídali a mohli slavit úvodní jarní výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Po dlouhé pauze jsme se těšili a na tuhle dobu i dobře připraveném hřišti jsme se pustili do jarní části. Fotbal se hrál zajímavý a v tempu. My jsme přečkali dvě šance soupeře a pak jsme převzali iniciativu a byli nebezpečnější než hosté. Druhou půli jsme navýšili náskok a s přehledem si důležité body pohlídali.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Tomáš Borkovec, hráč: Těžko se mi to hodnotí, byla to taková naše klasika. V první půli jsme měli dobré šance, ale na rozdíl od soupeře jsme žádnou neproměnili. Ve druhé půli už domácí jen navýšili náskok.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Parlásek [-] - A. Hanzlíček [-] , A. Radvanovský [-] , L. Kindl [-] (69. V. Liška [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , M. Horn [-] (83. J. Elczner [-] ) , O. Boháček [-] (57. T. Voves [-] ) , L. Fořt [-] , J. Horn [-] , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
D. Czibula [-] - J. Červenka [-] (76. M. Dobrý [-] ) , D. Sýkora [-] , D. Máj [-] , S. Žák [-] , J. Toman [-] , L. Zeman [-] (57. P. Kraft [-] ) , P. Sýkora [-] , D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 81. L. Fořt , 90. P. Vacek - 11. D. Vacek , 45. D. Sýkora .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Schingler Milan - BALOUN Dominik, SASZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Daniel Kořenek

Expert: David Tobrman
Tip experta: remíza

Stejně jako v Ledcích dělí i tady oba mančafty 1 bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích