2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice přišly o tři body těsně před koncem, Spálenému Poříčí vystřelil bod střídající Bláha


Branky


29. T. Vaidiš , 88. K. Bláha - 19. T. Jůda , 80. J. Boček
18

Spálené Poříčí remizovalo ve 20. kole s Horažďovicemi 2:2. Hosté sahali ještě pár minut před koncem po třech bodech, ale proti byl domácí Bláha, který svému týmu zařídil v 88. minutě bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vítěze nepřinesl

Začátek zápasu zastihl v lepším herním rozpoložení hostující fotbalisty. Ti si v krátkém sledu vypracovali dvě vyložené příležitosti, které ovšem ke své smůle neproměnili. Aktivita Horažďovic vygradovala v 19. minutě, kdy si na pěkný centr z rohového kopu naskočil Jůda a razantní hlavičkou překvapil brankáře soupeře, 1:0. Odpověď Spáleného Poříčí byla rychlá. Domácí hráči sehráli několik po sobě jdoucích rohů, po jednom z nich se ve 29. minutě prosadil rovněž hlavou Vaidiš, 1:1. Obě mužstva se v prvním poločase prezentovala pohlednou kombinační hrou a kdo na zápas přišel, určitě nelitoval. 

Horažďovice přišly o tři body těsně před koncem

Po přestávce byla hra opět vyrovnaná. První vážnější šanci si tentokrát připsali domácí. V 61. minutě se Fiala z pozice stopera dostal až do slibné palebné pozice a jeho následný pokus z 16 metrů lehce lízl pravou tyč. Na šanci soupeře odpověděli hosté nejlépe, jak mohli. V 80. minutě obdržel přesnou přihrávku do běhu Boček a tváří v tvář brankáři se nemýlil, 2:1 pro Horažďovice. Závěr zápasu patřil Spálenému Poříčí. Domácí nejdříve spálili dvě šance, ale v 88. minutě už slavili. Milimetrový centr Fialy využil dobře postavený Bláha, který střelou z první zařídil Spálenému Poříčí alespoň bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: V zápase s vedoucím týmem soutěže jsme chtěli potvrdit dosavadní dobré jarní výkony. Obě mužstva předváděla kombinační hru ve vysokém tempu a připravila pro početnou diváckou návštěvu dramatickou podívanou až do samotného závěru. Hosté dvakrát vedli. My jsme dali vyrovnávací branku dvě minuty před koncem. Myslím, že jsme se hostujícímu mladému mužstvu vyrovnali v bojovnosti, obětavosti i ve fotbalových dovednostech a dělba bodů je s ohledem na předvedené nasazení a průběh hry spravedlivá.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Spálené Poříčí má dobré mužstvo a doma body neztrácí. Nám naopak z různých příčin chybělo 7 hráčů, a tak bylo jasné, že to bude těžký zápas. Těžký zápas to byl, ale naše mladá jedenáctka ho zvládla skoro na výbornou. Jedinou skvrnou na našem výkonu byla branka obdržená 2 minuty před koncem zápasu, což pro nás ve výsledku znamenalo ztrátu 2 bodů. Celé utkání jsme odehráli bez střídání, 1. poločas byl z naší strany výborný, ve 2. už nám vlivem ubývání sil trochu chyběla koncentrace a kvalita. Přesto se jednalo o pozitivní zápas a všichni doufáme, že příští zápas s Bolešinami doma nastartujeme vítěznou sérii.



Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Tupý [-] , S. Hefert [-] , M. Šlouf [-] (57. J. Kolář [-] ) - J. Karas [-] (77. M. Gross [-] ) , V. Fiala [-] , P. Byron [-] (90. K. Kalista [-] ) , T. Vaidiš [-] , J. Byron [-] - J. Šefl [-] , R. Šlejska [-] (77. K. Bláha [-] ) -

FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - P. Klečka [-] - O. Šabek [-] , J. Karásek [-] , M. Mlnařík [-] , A. Faltys [-] , J. Boček [-] - - J. Kodýdek [-] , T. Jůda [-] , T. Pančenko [-] , J. Pivnička [-]

ŽK: 35. R. Šlejska , 80. J. Šefl - 43. M. Mlnařík , 80. J. Boček , 80. J. Pavlík . ČK: 80. J. Karas .
Hráči zápasu: J. Byron .
Počet diváků: 199. Rozhodčí: Rubáš Jakub - PAUR Roman, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Tomáš Hrach
Tip experta: výhra hostů

Ve Spáleném Poříčí se bude hrát pohledný fotbal se spoustou gólů na obou stranách. Hosté z Horažďovic budou ovšem šťastnější a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza