0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice remizovaly ve šlágru kola s Chanovicemi


Branky


16

Horažďovice remizovaly v 19. kole s Chanovicemi 0:0. Domácí mužstvo mělo po celý zápas herní převahu, několik nebezpečných příležitostí však nedokázalo přetavit v branku. Na straně hostů se zaskvěl výborným individuálním výkonem brankář Timoshenko, který měl největší podíl na tom, že si Chanovice odvezly bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Hned v 9. minutě nemohl kvůli zranění pokračovat ve hře Šedivý, a místo něj tak přišel Pivnička. Horažďovice se snažily o rychlou kombinaci, ale jejich ofenzivní snaha narážela na dobře připravenou obranu Chanovic. Oba týmy si následně vytvořily náznaky šancí, nicméně vyloženou příležitost diváci neviděli. V 38. minutě museli střídat i hosté. Zraněného Zoubka nahradil Pícka. Šlágr 19. kola v prvním 45 minutách nenabídl moc pohledný fotbal, domácí byli o něco aktivnější, v útoku jim ovšem chyběl větší hlad a důraz. První poločas proto skončil bez branek. 

Horažďovice soupeře tlačily, branku však nevstřelily

V druhém poločase už byla převaha Horažďovic velká. Chanovice se hodně stáhly a nechaly domácí hrát. V 52. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Varga a sudí to ihned ocenil žlutou kartou. Tlak domácího týmu se stupňoval, ale branky stále nepřicházely. Chanovice několikrát podržel výborně chytající brankář Timoshenko. V úplném závěru utkání se domácí fotbalisté dostali do nebezpečné šance, k jejich smůle ji však neproměnili. Horažďovice po osmi výhrách v řadě pouze remizovaly s Chanovicemi 0:0. Náskok domácího mužstva na druhé Měcholupy se rovněž ztenčil na pouhé dva body, hosté se nyní nachází na sedmé pozici. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 19. kole jsme přivítali mužstvo z Chanovic a opět se prokázalo, že nám tento soupeř moc nesedí. 1. poločas jsme se do dobře seskupené obrany Chanovic nemohli dostat, naše hra byla neurovnaná a směrem dopředu zbytečně zbrklá. 2. poločas byl o něco lepší, hostům docházely síly a my se začínali dostávat do brankových příležitostí, které jsme nevyužili a tak bereme pouze bod, což je pro nás v dané chvíli ztráta. Příští týden zajíždíme do Spáleného Poříčí, kde nás nečeká nic lehkého.

TJ Pfeifer Chanovice
Josef Polena, Chanovice: První poločas nenabídl mnoho fotbalové krásy. My jsme si postupem času vypracovali náznaky šancí, ale do vyložené příležitosti jsme se nedostali. Současně jsme svědomitě plnili taktické pokyny a domácí tým jsme téměř do ničeho nepustili. Po přestávce měl už soupeř velkou převahu a téměř celých 45 minut nás tlačil. V úplném závěru byl blízko vedoucímu gólu, ale naštěstí šanci neproměnil. Náš tým zároveň několikrát skvěle podržel brankář Bohdan Timoshenko, a i proto jsme si dnes z Horažďovic odvezli cenný bod.



Sestavy


FK Horažďovice
J. Forman [-] - D. Macoun [-] , M. Šedivý [-] (9. J. Pivnička [-] ) , P. Klečka [-] - O. Šabek [-] , J. Boček [-] , J. Karásek [-] , M. Mlnařík [-] , A. Faltys [-] - J. Boček [-] (59. T. Jůda [-] ) , J. Pavlík [-] (59. Š. Urban [-] ) -

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , L. Rada [-] , M. Kubaň [-] - J. Hlůžek [-] , M. Šabek [-] , J. Varga [-] (75. F. Hrachovec [-] ) , V. Zoubek [-] (38. L. Pícka [-] ) - M. Jakub [-] (68. J. Merašický [-] ) , J. Kubaň [-]

ŽK: 64. J. Boček , 86. A. Faltys , 88. M. Šedivý , 90. J. Karásek - 52. J. Varga .
Hráči zápasu: B. Timoshenko .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - BUCHTELÍK Lukáš, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Milan Šlehubr
Tip experta: remíza

Ačkoliv jsou Horažďovice na vítězné vlně, já věřím, že po dvou porážkách uhrajeme alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích