J. Vališ 36. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 14:00

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov s vynikajícím brankářem Presslem dlouho vzdoroval, Spálenému Poříčí ale nakonec zařídil vítězství P. Byron


Branky


36. J. Vališ (p.) - 26. J. Byron , 89. P. Byron
17

Spálené Poříčí zvítězilo na půdě Strážova těsně 2:1. Hostující tým měl po celý zápas drtivou převahu, naděje Strážova na dobrý výsledek ale držel dlouhou dobu gólman Pressl, který zlikvidoval řadu vyložených šancí soupeře. O výhře Sp. Poříčí rozhodl až v 89. minutě Petr Byron. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V brance Strážova čaroval Pressl

Hostující tým vstupoval do utkání jako favorit a svou kvalitu potvrzoval od úvodních minut. Ve 3. minutě byl v pokutovém území faulován hostující J. Byron a sudí okamžitě ukázal na penaltovou značku. Obrovskou příležitost Sp. Poříčí ke skórování však zmařil skvělým zákrokem brankář Pressl. Ten se předvedl i o několik minut později, kdy zneškodnil pokus Fialy. Připravenost domácího gólmana následně prověřil tvrdou ranou Šlejska, za dvě minuty zase dorážel z 9 metrů Kolář, Pressl ovšem znovu čaroval a skóre se stále neměnilo. Ve 27. minutě se hosté už prosadili. P. Byron nejdříve vybojoval balón, Šefl poté přihrál J. Byronovi, jenž razantní střelou po zemi poslal Sp. Poříčí do vedení. Zanedlouho se opět zaskvěl domácí brankář, který podruhé vychytal Fialu. Ve 35. minutě se poprvé ozvali i domácí. Ti zahrozili z protiútoku, střela jednoho z hráčů ovšem mířila jen doprostřed brány. Ve 39. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území, a Strážov tak dostal výhodu v podobě penalty. Vališ prokázal zkušenosti a bezpečně ji proměnil, 1-1. 

Spálené Poříčí rozhodlo až v úplném závěru

Ve 48. minutě ztroskotal Fiala na skvělém Presslovi potřetí, když své sólo v gól nepřetavil. V 51. minutě vyrazil strážovský gólman pokus Šlejsky, z následné dorážky J. Byron mířil nepřesně. V 68. minutě si připsal dobrý zákrok hostující Varga, který zlikvidoval dorážku jednoho z hráčů soupeře. Rozhodl až úplný závěr zápasu. V 88. minutě ještě udržel šance Strážova na remízový výsledek Pressl, jenž fantasticky zastavil samostatný nájezd Šlejsky, o minutu později už byl ale krátký na pokus P. Byrona. Ten utaženou levačkou rozvlnil síť u pravé tyče a vystřelil svému týmu tři body. Spálené Poříčí porazilo Strážov těsně 2:1.



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč:

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Nejlepším hráčem domácího týmu byl v dnešním zápase jednoznačně brankář Ondřej Pressl. Myslím si, že kdyby to dnes skončilo 8:0 pro nás, tak se nikdo nemůže divit. My jsme začali zápas hodně aktivně a hned ve 3. minutě jsme měli možnost ke vstřelení branky v podobě penalty. Tu jsme ovšem neproměnili a poté přišla řada vyložených šancí, které jsme rovněž zahodili. Nakonec se nám sice podařilo skórovat, ale domácí zanedlouho srovnali z pokutového kopu. Druhý poločas jsme odstartovali třemi tutovkami, v brance Strážova však znovu čaroval gólman. Poté jsme ještě postupovali dvakrát sami na brankáře, nicméně znovu bez gólového zakončení. Naštěstí jsme v úplném závěru sehráli pěknou akci a střelou k tyči jsme šli do vedení, které jsme už i udrželi. Zápas jsme si sami zbytečně zkomplikovali a jenom na základě naší nemohoucnosti v koncovce jsme ho nerozhodli daleko dříve.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - D. Papoušek [-] (49. M. Plíhal [-] ) , J. Flodr [-] - M. Chaluš [-] , O. Uruba [-] , L. Soušek [-] - M. Kalivoda [-] - D. Bouberle [-] (78. D. Novák [-] ) , I. Hryhorak [-] (85. L. Mayer [-] ) , J. Vališ [-] , T. Červený [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - O. Homolka [-] , J. Tupý [-] , S. Hefert [-] - J. Kolář [-] (15. J. Karas [-] ) , P. Byron [-] , T. Vaidiš [-] , V. Fiala [-] (69. V. Raichynets [-] ) , J. Byron [-] - J. Šefl [-] , R. Šlejska [-] -

ŽK: 80. M. Plíhal , 92. L. Soušek - 37. J. Karas .
Hráči zápasu: J. Byron , P. Byron .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Stach Vladislav - BRŮHA Radek, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: výhra hostů

Očekávám, že výsledek bude odpovídat postavení v tabulce.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů