Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 12:30

18.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Měcholupy deklasovaly ve šlágru 18. kola Švihov!


Branky


17

Měcholupy rozstřílely v 18. kole Švihov 8:1. Kdo čekal v zápase druhého týmu s třetím vyrovnanou partii, byl na omylu. Domácí byli od úvodních minut velmi efektivní a po prvním poločase vedli už o čtyři branky. Ani po přestávce se měcholupský gólostroj nezastavil a domácí tým si nakonec dokráčel pro drtivou výhru o sedm gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólová smršť domácího týmu

Asi mnoho lidí očekávalo vyrovnaný průběh utkání, kde může rozhodnout jedna chyba. To ale platilo pouze pro prvních osm minut. Poté se rozjel gólostroj Měcholup, který se zastavil až v 87. minutě. V 9. minutě byl jeden z domácích hráčů nedovoleně zastaven v pokutovém území a sudí ihned pískl penaltu. K té se postavil Krejčiřík a přesnou střelou otevřel skóre zápasu. V 11. minutě se domácí fotbalisté prezentovali pohlednou týmovou akcí, kterou gólově zakončil Bálek, 2:0. O pět minut později se Javorský po pěkné přihrávce ocitl tváří v tvář brankáři, první střelu sice hostující gólman pokryl, ale na následnou dorážku už nedosáhl. Švihov působil hodně odevzdaně a na rychlé branky soupeře nedokázal adekvátně reagovat. Ve 33. minutě se navíc znovu prosadil Javorský a bylo to už 4:0. 

Měcholupy soupeře zničily dalšími čtyřmi góly

Ve 47. minutě domácí přidali pátou branku. Rozehrávky přímého volného kopu se ujal Kaas a na jeho následný pokus (který byl ještě lehce tečován jedním z hostujících hráčů) neměl brankář nárok, 5:0. Hráči Měcholup neslevovali ze své aktivity a v ofenzivní fázi byli naprosto kliničtí. V 53. minutě se po rohovém kopu nejvýše vyšplhal Veselka a umístěnou hlavičkou rozvlnil síť pošesté. V 65. minutě alespoň zmírnil debakl hostující Moláček, jenž se prosadil po rychlé akci. V 67. minutě se uvolnil po pravém křídle domácí Krejčiřík, jeho střela sice byla sražena, nicméně balón doputoval k volnému Jandečkovi, který se z dobré (avšak poměrně složité) pozice nemýlil, 7:1. V 87. minutě se po další standardní situaci prosadil Veselka, čímž uzavřel skóre na konečných 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Prvních deset minut zápasu se hrála vyrovnaná partie, poté jsme však na soupeře nastoupili a během sedmi minut jsme vstřelili tři góly, což si myslím, že i rozhodlo o našem vítězstvím. Když se na to dívám zpětně, tak jsme určitě čekali vyrovnané utkání, přece jenom Švihov je hned za námi a v poslední době uhrál velmi dobré výsledky s kvalitními soupeři, zároveň kádr přes zimu ještě doplnil o jednoho výborného obránce. Nakonec se jednalo o poměrně pohodový průběh zápasu. Klukům jsme dali určitě taktické pokyny, které splnili do puntíku. Soupeř měl velké problémy se do nás dostat a pokud si dobře pamatuji, tak si skoro nevytvořil žádnou vyloženou šanci.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Dnes budu hodně stručný, jelikož toho k hodnocení moc není. Z naší strany bylo ucházejících pouze prvních osm minut. Poté jsme zcela přestali hrát a nic se nám nedařilo. Dostali jsme velmi rychle tři góly po sobě a víceméně bylo po utkání. Na inkasované branky jsme nedokázali adekvátně zareagovat a následně přišly další. Bohužel i takový bývá fotbal a my dnešní výkon musíme co nejrychleji hodit za hlavu.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - P. Javorský [-] (66. J. Duchek [-] ) , T. Jandečka [-] (79. J. Valečka [-] ) , Z. Krejčiřík [-] , D. Bálek [-] (79. D. Voves [-] ) , O. Červený [-] (66. D. Novák [-] ) , D. Kotlan [-] , V. Kaas [-] , S. Bečka [-] (87. D. Bálek [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

FC Švihov
R. Sláma [-] - T. Daněk [-] , M. Brož [-] , D. Šašek [-] (46. M. Moláček [-] ) - M. Toman [-] , T. Štengl [-] , M. Marek [-] , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] (63. M. Petelík [-] ) - M. Polívka [-] (63. J. Baxa [-] ) , A. Aizner [-] (70. L. Cibulka [-] )

ŽK: 9. R. Sláma , 14. T. Štengl , 36. M. Brož , 79. V. Petelík .
Hráči zápasu: P. Javorský , K. Veselka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, MATOUŠEK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Kolerus
Tip experta: remíza

Obě mužstva si budou uvědomovat důležitost utkání a pravděpodobně se bude hrát taktický fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tipuji vyrovnaný zápas, ze kterého vyjde vítězně domácím tým.

Tip: výhra hostů