L. Urs 33.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek vyzrál na Klatovy


Branky


33. L. Urs - 22. J. Sekyra , 65. T. Linhart
18

Hrádek porazil v 17. kole Klatovy těsně 2:1. Hostující tým poslal ve 22. minutě do vedení Sekyra, domácí však vyrovnali o několik minut později, když se prosadil Urs. V druhém poločase se na hřišti hlavně bojovalo, z čehož nakonec vyšel vítězně Hrádek. O jeho vítězství rozhodl v 66. minutě Linhart. Hosté se tak v prvním jarním kole stali vůbec jediným týmem, který zvítězil venku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Oba týmy vstoupily do zápasu velice opatrně. Diváci byli svědky vyrovnané hry, která se odehrávala zejména ve středu pole. Ve 13. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Brabec, což rozhodčí ihned ocenil žlutým kartónkem. První důvod k radosti měl nakonec Hrádek. Ve 22. minutě využil dobré pozice Sekyra a přesně umístěným zakončením otevřel skóre zápasu. Nicméně vedení hostujícího mužstva netrvalo dlouho. Ve 33. minutě se totiž trefil klatovský Urs, který si na své konto připsal třetí branku v sezoně. Ve zbytku prvního poločasu se pokračovalo zejména ve středu hřiště a ani jedno mužstvo už si žádnou další vyloženou příležitost nevypracovalo. Prvních 45 minut tedy skončilo nerozhodně 1:1. 

Linhart rozhodl o třech bodech pro Hrádek

Druhý poločas byl ve znamení soubojů a tuhého boje. Soupeři si dobře uvědomovali kvality toho druhého a ani jeden nechtěl udělat chybu. Hra se současně hodně rozkouskovala. Hrádek znovu vytěžil z minima maximum. V 65. minutě obdržel dobrý balón Linhart a následnou střelou poslal hostující tým opět do vedení. Na domácích hráčích byla vidět touha o okamžité vyrovnání, ale ve finální fázi se jim vůbec nevedlo. Hra na hraně pravidel s sebou samozřejmě přinesla několik ostřejších zákroků, které rozhodčí neváhal trestat. Hrádek si těsný náskok ve zbytku zápasu už pohlídal a stal se jediným mužstvem, jež si v 17. kole připsalo vítězství venku. 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Bohumír Valeš, hráč: V prvním poločase to byla z obou stran spíše taktická bitva o střed pole. Nám se úplně nedařilo v ofenzivě a jen stěží jsme se dostávali do zakončení. Na druhou stranu ani soupeř si skoro žádné šance nevypracoval a diváci byli ochuzeni o pohledný fotbal. Po přestávce se hra hodně rozkouskovala, na hřišti se hodně bojovalo a byla k vidění řada soubojů. Bohužel Hrádek svou šanci nakonec proměnil, zatímco my ne.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec, hráč: Za první mistrák po delší době bych chtěl všechny kluky pochválit. Celkově se podle mě jednalo o dobrý fotbal. Klatovy nastoupily do zápasu v silné sestavě a o to jsou tři body cennější. Na závěr bych chtěl poděkovat početné skupině našich fanoušků.



Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - J. Pitel [-] , O. Mareš [-] , L. Urs [-] , M. Janda [-] , A. Presl [-] , J. Pretzelmayer [-] , B. Valeš [-] (46. L. Šlechta [-] ) , J. Šťastný [-] (83. Z. Kotáb [-] ) , J. Mareš [-] , J. Kolerus [-]

TJ Svatobor Hrádek
J. Fremund [-] - J. Skála [-] , Š. Fremund [-] (60. M. Pavlíček [-] ) , A. Štěpán [-] , J. Sekyra [-] , J. Kutil [-] (46. T. Matějka [-] ) , J. Brabec [-] , T. Linhart [-] , M. Jiřina [-] , F. Mareš [-] , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 70. J. Pitel , 86. O. Mareš , 89. J. Mareš , 90. A. Presl - 13. J. Brabec , 56. A. Štěpán , 87. J. Sekyra , 90. J. Skála .
Hráči zápasu: F. Mareš , T. Linhart .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - ŠAŠEK Jan, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Faltys
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnaný zápas, ale myslím, že Hrádek Klatovy porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tipuji remízu