4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 10:15

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín přejel Plzenec a vrátil mu porážku z podzimu


Branky


4. M. Kapusta , 18. J. Žiak , 67. J. Pretzelmayer (p.) , 88. J. Žiak
18

Mochtín zvítězil v 17. kole nad Plzencem jednoznačně 4:0. Domácí tým tak vrátil soupeři porážku z podzimní části sezony (1:2). Mochtín se po zisku prvních tří jarních bodů posunul na páté místo, Plzenec je předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vedení Mochtína

V prvních minutách měli domácí herní převahu, přesně kombinovali a tlačili se do zakončení. Ve 4. minutě se jejich snaha vyplatila. Žiak krásnou přihrávkou našel Kapustu a ten v ideální pozici nezaváhal, 1:0. Domácí tým vedoucí branka nabudila a i v dalších minutách byl nebezpečnějším týmem. Později se však do zápasu dostali i hosté, kteří několikrát nepříjemně zahrozili z rychlých brejků. V 18. minutě sehráli domácí další pohlednou akci, na jejímž konci stál Žiak, 2:0. Plzenec se znovu snažil o snížující branku, ale když už to vypadalo slibně, zasáhla perfektně fungující obrana Mochtína v čele s brankářem Oplem. Do konce prvního poločasu už se žádný z týmů neprosadil, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro Mochtín. 

Domácí si dokráčeli k jednoznačnému vítězství

Mochtínu vyšel lépe i úvod druhého poločasu. Domácí hráči byli více na míči, snažili se o kombinaci, ale k vyloženým šancím to tentokrát nevedlo. Hosté ucítili šanci na korigování skóre a znovu podnikli několik bleskových protiútoků, domácí obrana ovšem nadále fungovala na výbornou a soupeře nepustila dál než na vápno. V 67. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a sudí ihned pískl penaltu. Té se následně zhostil Pretzelmayer a přesnou střelou upravil skóre na 3:0. Zbytek utkání se víceméně dohrával, ale domácí tým se nakonec dočkal ještě jedné branky. V 88. minutě u toho byl opět aktivní Žiak, který se skoro z poloviny hřiště dostal až před samotného brankáře, jehož poté překonal, 4:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, asistent trenéra: Myslím si, že dnes jsme byli po celé utkání lepším týmem a po zásluze jsme si došli pro tři body. Dařila se nám zejména kombinace a rychlý přechod do útoku. Tím jsme soupeři působili velké problémy a poměrně lehce jsme se dostávali do šancí. Zároveň musím pochválit celý tým, protože kluci hráli přesně to, co jsme po nich chtěli. Plzenci jsme oplatili porážku z podzimu a současně jsme mu v druhém utkání prakticky nic nedovolili. Kdybych to měl na závěr shrnout, tak za naším úspěšným startem do jara stál předně perfektní týmový výkon.




Sestavy


TJ Sokol Mochtín
V. Opl [-] - M. Kapusta [-] (46. T. Velek [-] ) , Z. Smolík [-] , P. Blažek [-] , J. Pretzelmayer [-] (89. O. Sedláček [-] ) , D. Gajdušek [-] (84. M. Horský [-] ) , J. Čeleda [-] , J. Žiak [-] (89. R. Smolík [-] ) , J. Bejvl [-] , D. Höfler [-] , J. Lysek [-]

SK Starý Plzenec
L. Janča [-] - V. Seman [-] , R. Vávro [-] (61. T. Kašperák [-] ) , V. Brejcha [-] , V. Pokorný [-] (81. J. Menčík [-] ) , P. Menšík [-] (71. J. Cvach [-] ) , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , P. Brejcha [-] , T. Brejcha [-]

ŽK: 44. P. Brejcha , 85. T. Brejcha .
Hráči zápasu: J. Žiak , V. Opl .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - MĚŘIČKA Vojtěch, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Faltys
Tip experta: výhra domácích

Mochtín nezaváhá a získá všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím že přes zimu jsme se daly dohromady a zvítězíme , a vybojujeme 3 body !