4:1
(2:0)
87. E. Eger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice načaly jaro domácím vítězstvím nad Losinou


Branky


1. J. Boček , 44. A. Rojt , 71. J. Boček , 85. J. Boček - 87. E. Eger
18

Horažďovice zvítězily v 17. kole nad Losinou 4:1. Aktuálně první tým si na své konto připsal už jedenáctou výhru v sezoně a nadále vládne soutěži se čtyřbodovým náskokem na druhé Měcholupy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení už v 1. minutě

Domácí odstartovali jarní část ve velkém stylu. Již v 1. minutě se do velké příležitosti dostal kapitán Jan Boček a přesným zakončením otevřel skóre zápasu. Po vedoucí brance Horažďovic se dlouhou dobu nedělo nic zajímavého. Domácí sice přehrávali soupeře, ale do dalších nebezpečných šancí se dostávali jen sporadicky. Naopak Losiná mohla vyrovnat na konci prvního poločasu, ale jeden z hostujících hráčů ve vyložené šanci selhal. Horažďovice potrestaly soupeře vzápětí. Ve 44. minutě se hostující hráči nedomluvili, čehož okamžitě využil Rojt, který zvýšil na 2:0. 

Horažďovice přidaly další dvě branky, Losiná pouze snížila

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Ti postupem času přidali na důrazu a Losinou několikrát dostali pod tlak. Hostující tým současně otevřel hru, jelikož si uvědomoval dvoubrankové manko. Domácí fotbalisté sehráli několik rychlých brejků, z nichž nakonec dva skončily brankou. Do střelecké listiny se znovu zapsal Jan Boček, který se trefil v 71. a 85. minutě, čímž zkompletoval hattrick a zároveň se posunul na druhé místo v tabulce střelců. Nutno dodat, že obě situace byly hraniční, ale sudí je jako ofsajdové nevyhodnotil, a tak Horažďovice vedly už o čtyři branky. Hosté se v úplném závěru dočkali alespoň snižující branky. O tu se postaral nový hráč v dresu Losine - Erik Eger



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Po dlouhé zimní přestávce jsme se konečně dočkali 1. mistrovského zápasu, a protože se první 3 kola odsunula na závěr soutěže, naším 1. soupeřem bylo mužstvo TJ Sokol Losiná. Se zimní přípravou jsme byli spokojeni, a tak jsme doufali, že se nám vstup do jarní části sezóny povede. Za velmi nepříznivého počasí jsme na domácím hřišti nastoupili proti soupeři, se kterým je každý zápas těžký a tento nebyl výjimkou. Vstup do zápasu se nám povedl, když jsme se po chybě hostů dostali do brejkové situace a Honza Boček se nemýlil, 1:0. V dalším průběhu 1. půle jsme byli o něco lepším týmem, ale museli jsme být zodpovědní i směrem dozadu a trpělivě čekat na další příležitost. Gólově se nám podařila proměnit až ta v poslední minutě 1. poločasu, kdy po krásné kombinaci naší mládeže zvýšil na 2:0 Aleš Rojt. Ve 2. půli jsme hráli soustředěně, aktivně, ale zároveň trpělivě a až po několika slibných příležitostech nás svojí 2. brankou v zápase uklidnil Honza Boček. Svůj hattrick pak dokonal 5 minut před koncem zápasu a zápas se mohl v klidu dohrát. Nutno přiznat, že jsme v poslední pětiminutovce polevili v koncentraci a soupeři se podařilo zkorigovat skóre na konečných 4:1. Celé mužstvo zaslouží pochvalu a nyní se již těšíme na příští víkend, kdy zajíždíme k místnímu derby na hřiště do Svéradic.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Bohužel zápas začal přesně tak, jak jsme nechtěli a hned v první minutě jsme inkasovali. Poté jsme měli obrovskou šanci na vyrovnání, ale bohužel jsme ji neproměnili. Soupeř byl v dalších minutách daleko důraznější a přehrával nás, což vedlo i k druhé brance, kterou jsme dostali těsně před koncem prvního poločasu. Po přestávce jsme hru už hodně otevřeli, čehož domácí využili a po dvou rychlých brejkových akcích (které ale zaváněly ofsajdem) nám vstřelili další dvě branky. My jsme jen v úplném závěru korigovali brankou na 4:1. I když je dnešní vítězství Horažďovic zasloužené, tak konečné skóre je pro nás po předvedeném výkonu trochu kruté.



Sestavy


FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - J. Boček [-] , J. Karásek [-] , A. Rojt [-] , M. Mlnařík [-] (78. D. Macoun [-] ) , T. Jůda [-] , A. Faltys [-] , P. Klečka [-] , J. Pivnička [-] (81. J. Kodýdek [-] ) , M. Šedivý [-] , Š. Urban [-] (60. O. Šabek [-] )

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , R. Spörl [-] (71. D. Matulka [-] ) , E. Eger [-] , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] (71. M. Pešek [-] ) , V. Tobrman [-] , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , O. Hubka [-] (75. R. Kozák [-] ) , J. Aubrecht [-]

ŽK: 40. M. Mlnařík , 53. J. Boček - 16. J. Aubrecht , 85. J. Votípka .
Hráči zápasu: J. Boček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Dušek Václav - FRGAL Lukáš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Faltys
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že po kvalitní přípravě vstoupíme do druhé části sezóny vítězně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Horaždovice nenechají nic v náhodě a vyhraji minimálně o 2 branky