5:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy sestřelily Blovice pěti góly


Branky


41. V. Kaas , 45. Z. Krejčiřík , 57. R. Kolář (vl.) , 63. V. Kaas , 85. Z. Krejčiřík - 60. M. Šmíd , 70. J. Rous
18

Měcholupy navázaly na úspěšný konec podzimu a v prvním ostrém zápase na jaře porazily Blovice 5:2. Vítězství domácího týmu řídíli především Kaas s Krejčiříkem. Oba hráči se do blovické sítě trefili dvakrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým udeřil dvakrát na konci prvního poločasu

V úvodních minutách se soupeři spíše oťukávali. Na obou týmech bylo znát, že hrají první ostré utkání po dlouhé zimní pauze. Měcholupy měly postupem času optickou převahu, ale své šance nedokázaly dotáhnout do gólového konce. Když už to vypadalo pro domácí slibně, zasáhl pozorný blovický brankář Šabata. Hosté si na své konto rovněž připsali několik střeleckých pokusů, ale ani ty brankou neskončily. Skóre se měnilo až na konci prvního poločasu. Ve 41. minutě dostali domácí k dispozici přímý volný kop, který si vzal na starost Kaas. Ten prokázal zkušenosti a pěknou střelou poslal Měcholupy do vedení. Ve 45. minutě se navíc pohlednou individuální akcí prezentoval domácí Krejčiřík, jenž postupně prošel až do velkého vápna a střelou k tyči zvýšil na 2:0. 

Měcholupy vstřelily další tři góly

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 57. minutě si s nebezpečným centrem neporadil hostující Kolář a nešťastnou tečí poslal balón do vlastní branky, 3:0. V 60. minutě se nečekaně ozvali hosté. Dobré postavení při rozehrávce standardní situace zužitkoval Šmíd, který přesným zakončením snížil na 3:1. Odpověď Měcholup byla bleskurychlá, jelikož o tři minuty později vstřelil svou druhou branku v zápase Kaas. Blovice se ovšem nevzdaly a v 70. minutě přidaly druhý gól po další standardce, tentokrát se trefil J. Rous. Definitivní slovo měli domácí. Kaase napodobil v 85. minutě Krejčiřík, který uzavřel skóre na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Jak už je po zimní pauze zvykem, v úvodních 20 minutách bylo vidět, že se jedná o první mistrák. Předváděná hra nebyla ani z jedné strany moc kvalitní a diváci byli ochuzeni o pohlednou fotbalovou podívanou. Postupem času jsme se zlepšili a vytvořili jsme si nějaké šance, u kterých nám chyběl ke skórování vždy jen kousek. Buď jsme si nepočínali přesně v zakončení, nebo soupeře podržel zákroky brankář. Úspěch jsme slavili až na konci prvního poločasu, kdy jsme se nejdříve prosadili z přímáku a poté po individuální akci. Po přestávce jsme měli mírnou převahu, ze které vyplynul i třetí gól, kdy si po jednom z našich nebezpečných centrů hráč soupeře srazil nešťastně balón do vlastní branky. Následně však hosté využili našich chyb v defenzivě a ze standardních situací nám vstřelili dvě branky. Naštěstí jsme pokračovali v dobrém výkonu směrem dopředu a náskok jsme si už udrželi do konce utkání.




Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - Z. Krejčiřík [-] , D. Bálek [-] (80. D. Novák [-] ) , P. Harmady [-] (66. J. Duchek [-] ) , O. Červený [-] (80. J. Valečka [-] ) , D. Kotlan [-] (66. T. Jandečka [-] ) , V. Kaas [-] , F. Zelenka [-] , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - M. Štětina [-] (46. P. Malý [-] ) , R. Kolář [-] , M. Heřman [-] , J. Diviš [-] (80. L. Skřivan [-] ) - L. Břicháček [-] (60. J. Vokurka [-] ) , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , M. Šmíd [-] - L. Krásný [-] , J. Rous [-] (80. I. Ivanov [-] ) -

ŽK: 13. O. Červený - 13. J. Diviš , 48. R. Kolář .
Hráči zápasu: Z. Krejčiřík , V. Kaas .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TYKAL Martin - ZADRAŽIL Zdeněk (N), BALVÍN Matyáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Adam Faltys
Tip experta: výhra domácích

Měcholupy nedostanou nic zadarmo, Blovice však porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Měcholupy jsou doma silné , a budou brát 3 body