1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2024 18:00

16.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Ani Chotíkov na jaře nesrazil Vejprnice, které po utkání převzaly pohár


Branky


13

Poslední třešnička na dortu, vítězství v posledním utkání ročníku před domácími příznivci, v úspěšné sezóně. Přesně tento cíl měli před sebou hráči mistrovských Vejprnic, kteří jej nakonec díky jediné brance z prvního poločasu dokázali naplnit. Podívejte se na nejlepší momentky utkání, které zachytil Jindřich Jager.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Úvodem bych chtěl poděkovat Kůčovi a všem z Chotíkova, za krásné uvítání při nástupu na hřiště. Samotný zápas byl hodně podobný většině těch předešlých. Velmi dobrá defenziva. Soupeř, ačkoli je častěji na míči, se do šancí dostává minimálně. My branku vstřelíme a trpělivě čekáme na další příležitosti, které jsme tentokrát neproměnili. Děkuji všem hráčům za celou sezónu a i fanouškům, kteří nás podporovali a mohli jsme po zápase společně oslavit postup do divize.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér zpoza klandru: Soupeři jsme před zápasem vzdali hold, protože jejich letošní jízda si to zasloužila. Klobouk dolů za jejich výsledky, velká gratulace celému klubu a trenérům a mám ohromnou radost, že se našel v kraji plně amatérský tým, který zaslouženě ukázal záda Petřínu, který se naopak na venek prodává jako profi klub a nad něj není. Co se týká zápasu, tak jsme prohráli zaslouženě, domácí si v úvodu pomohli standardkou a pak precizně bránili. Musím říct, že takhle organizovanou obranu v soutěži nikdo nemá, skvělá trenérská práce a Puhla to tam řídí ze hřiště skvěle. My odevzdali klasicky první poločas, byla to z naší strany strašná nuda. Ve druhém jsme se zlepšili, nějakou šanci jsme si dokázali vytvořit, ale stejnak jsem byl z našeho výkonu zklamanej. Poslední čtvrt hodinu jsme navíc hráli proti deseti a mohli jsme z brejků 2x inkasovat.. Poslední měsíc to hráče už moc nebavilo a i já sám si musím v týdnu rozmyslet jestli dál pokračovat nebo zkusit budovat něco nového jinde. Přesto patří klukům velké díky, na to jak řekl trenér Vodrážka, že hrajou bez trenéra, se prezentují velmi slušným fotbalem a v našich chotíkovských podmínkách se loňské druhé a letošní parádní čtvrté místo už bude těžko překonávat... Skvělá práce naší kabiny a speciální díky i Martinovi Míkovi za podporu.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - D. Csambal [-] (57. R. Dvořák [-] ) , R. Křen [-] (70. F. Heindl [-] ) , J. Kadar [-] , M. Kouřil [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , D. Křemenák [-] (74. L. Rada [-] ) , A. Heller [-] (57. T. Kotva [-] )

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - L. Kuhajda [-] , O. Svoboda [-] , J. Benedikt [-] (56. J. Huml [-] ) , K. Rozboud [-] , J. Vlk [-] (69. K. Klepal [-] ) , A. Cirok [-] (69. R. Vomáčka [-] ) , J. Vild [-] (73. L. Stehlík [-] ) , M. Prais [-] , T. Denk [-] , P. Bořík [-]

ŽK: 57. V. Puhlovský .
Hráči zápasu: M. Kouřil .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - SCHNEIDER Josef, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích