Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 14:00

30.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Horní Bříza bez motivace ztratila zápas s Košutkou v závěru, i když domácí dohrávali v deseti


Branky


17

Horní Bříza se na hřišti v Ledcích zkušeně dostala jako první do vedení a i přes srovnání soupeře ve druhé půli opět vedla. Jenže Domácí fotbalisté, hrající s čistou hlavou a bez tlaku na výsledek měli v závěru zápasu lehčí nohy a dokázali zápas zvrátit na svou stranu. Výsledek, který možná nic neřeší, ale jistě pozvedne Košutce sebevědomí do posledních zápasů k pokusu posunout se alespoň ještě o příčku výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Tomáš Pekník, útočník: Zápas pro nás začal hodně hekticky a než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali 0:1. Pak se nám po hezké akci podařilo srovnat na 1:1 a kromě výsledku jsme vyrovnali i hru jako takovou. Začali jsme zodpovědně bránit a do konce prvního poločasu jsme už Břízu do žádné vyložené šance nepustili. Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, ale zhruba od 70. minuty nás Bříza přimáčkla k vápnu. Musím vyzdvihnout našeho gólmana, který během jednoho závaru chytil snad tři góly během deseti sekund. Obdrželi jsme gól po rohovém kopu, ale to nám paradoxně pomohlo. Horní Bříza se navíc trochu ukolébala a my jsme vyrovnali prakticky vzápětí po centru z pravé strany. V 90. minutě jsme měli možnost penalty, ale náš vrchní penaltový zabiják Pája Macht nečekaně selhal. V infarktovém závěru pak v 93. minutě nakonec rozhodl gólem Kája Liška. Jsem rád, že na rozdíl od jiných utkání, jsme dobře zvládli poslední minuty. Závěrem bych ještě rád dodal, že Machtík se za neproměněnou penaltu opravdu důkladně potrestal večer ve městě.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Z naší strany tak trochu nepovedené utkání, brzké vedení, následná chyba v obranném postavení a laciný gól. Pak opět zlepšení hry, kdy jsme byli daleko více na míči než soupeř a i přes hodně málo prostoru, které hřiště v Ledcích umožňuje, jsme si vytvořili dvě nebo tři vyložené šance, ze kterých musíme soupeři nasázet 3 branky a v klidu celý zápas dohrát. Jenže my z každého takového skvělého úvodu a naprosté převahy uděláme zase drama do poslední minuty. Je to už na prášky. Každopádně je dost očividné to, že už se dost těžko hledá určitá motivace a psychická pohoda před posledními zápasy, ve kterých nám nejde o nic. Kluci už mají občas myšlenky někde jinde. V létě nás tak čeká určitě spousta práce. Takže hlavně doufám, že se nám v posledním zápase nikdo nezraní, ať můžeme přípravu odmakat v plné síle.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
L. Vicenda [-] - J. Škovran [-] (78. D. Král [-] ) , O. Lemon [-] (73. D. Kalina [-] ) , X. Nguyen [-] (46. V. Skalský [-] ) , P. Macht [-] , T. Pečenka [-] , K. Liška [-] , V. Kučera [-] (64. J. Kalaš [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (64. F. Fikar [-] ) , J. Hemzáček [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , V. Šimice [-] - J. Kraček [-] - M. Trojanec [-] - F. Mornštajn [-] (46. L. Kříž [-] ) , M. Čeliš [-] (64. S. Tkačik [-] ) , T. Do [-] (64. M. Tvrdík [-] ) , V. Kocourek [-] (78. S. Rous [-] ) , D. Šebek [-] (78. O. Calta [-] ) , M. Paukner [-]

ŽK: 19. T. Pekník , 21. O. Lemon - 19. J. Kraček , 27. M. Čeliš , 61. V. Šimice , 90. A. Lavička . ČK: 82. O. Lemon .
Hráči zápasu: L. Vicenda .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: ŠIMEK František - ADÁMEK Filip, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů