L. Brož 18.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Nýrsko otočilo vývoj zápasu v Radnicích. Udeřilo v poslední minutě!


Branky


23

Že jsou zápasy mezi Radnicemi a Nýrskem povětšinou skórem vyrovnané, potvrzovalo i toto utkání. V něm se sice domácí dostali v prvním dějství do vedení po standardní situaci, jenže po změně stran vytvořili několik chyb, které Nýrsko potrestalo a vývoj utkání otočilo ve svůj prospěch. Jak průběh zápasu hdnotí trenéři na obou stranách barikád?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Nýrsko dobře poskládané, šikovné na míči, technicky i takticky vyspělé, pro nás štěstí, že hrálo pomaleji. My tradičně v bloku, pracovitě, ale zbytečné ztráty a hlavně neschopnost udržet míč v útočné polovině hřiště. Přesto po standartní situaci vedení 1:0 zásluhou Lukáše Brože. Druhý poločas dá se říct kontrolovaná defenziva, soupeře jsme do ničeho zásadního nepouštěli, ale přišla nevynucená chyba a soupeř vyrovnal. Další průběh přinesl trochu hektiku, snažili jsme se kluky udržet v nějakém tvaru, ale nepovedlo se. Nýrsko v posledních minutách potrestalo naši další zbytečnou ztrátu, následné taktické nedorazy a bylo vymalováno. Jsme si vědomi, že naše současná fotbalová kvalita není na dobré úrovni, mužstvu chybí lepší technické dovednosti a vyložený střelec! Prostě, co si neubojujeme, nemáme. Škoda, alespoň bod jsme měli získat.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Na velmi dobře připraveném hřišti v Radnicích jsme chtěli soupeře překonat kombinační hrou. Sice se nám dařilo držet míč, ale dopláceli jsme na spoustu technických nedokonalostí při zpracování, obcházení soupeře nebo finální přihrávce, takže se nám nedařilo vytvářet si brankové příležitosti. Domácí udeřili výborně zahranou standardní situací a hrozil především z brejkových situací, které se nám z většiny dařilo zastavit ještě před zakončením. Obraz ve druhé půli se příliš nezměnil, nám pomohla aktivita střídajících hráčů, kdy jsme nejprve potrestali chybu golmana při výběhu střelou z dálky do odkryté brány a v závěru, kdy se hra přelévala ze strany na stranu, se nám paradoxně povedlo rozhodnout po brejkové situaci. Z mého pohledu se jednalo o remízové utkání, které se nám podařilo překlopit na naší stranu a získat důležité a cenné 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - J. Vaščák [-] , J. Esterka [-] , D. Krč [-] , M. Krč [-] , F. Polášek [-] , D. Fencl [-] , L. Brož [-] , P. Spěváček [-] - T. Kroc [-] (46. Š. Huttr [-] ) , J. Brož [-] (57. M. Habr [-] ) -

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - R. Dvořák [-] , J. Čanecký [-] , I. György [-] , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] (72. Š. Švec [-] ) , I. Varga [-] (61. M. Trumpeš [-] ) , Z. Mašek [-] (72. P. Janovský [-] ) , Š. Švec [-] (83. P. Výtisk [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] (61. T. Vágner [-] )

ŽK: 22. P. Spěváček , 40. T. Kroc , 67. D. Fencl - 36. I. György , 64. J. Pavlík , 88. K. Kalivoda ml. , 93. P. Výtisk .
Hráči zápasu: T. Vágner .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - LAPÁK Zdeněk, HESSOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů