1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nýrsko si z Horní Břízy odvezlo cenný bod


Branky


22

Loni se jednalo o remízového krále celé soutěže, když Nýrsko překročilo hranici desíti remíz za sezónu. A dalším zářezem, tentokrát v Horní Bříze, se této metě zase o chlup svěřenci Petra Výtiska přiblížili, když v závěru zápasu srovnávali na konečných 1:1. Horní Bříza po několika výhrách v řadě výsledkově zakolísala. Udělá to něco s psychikou hráčů? To uvidíme v dalších kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas v Horní Bříze moc branek nenabídl, ač se diváci pohledným fotbalem mohli bavit a i zajímavé příležitosti se rodily. Nicméně až ve 40. minutě se domácí fandové mohli zaradovat, když jejich celek poslal do vedení Trojanec, který tak rozšířil svůj gólový účet na jaře na osm branek. Ale u dalšího zásahu ve prospěch jeho týmu nedošlo.

 

Ve druhé půli se totiž ani jeden z celků dlouho nedokázal dostat do zajímavější, gólem doslova volající příležitosti, nebo jinak řečeno - tutovky. A tak si domácí celek až do závěrečné desetiminutovky držel těsné vedení, které chtěl dotlačit do zdárného konce. Nicméně osud tomu nebyl nakloněn a v 83. minutě, po rohovém kopu, se před domácím brankářem střela Iva Györgyho otřela o jedno z těl před brankářem, na což už domácí strážce svatyně nedokázal zareagovat. Před koncem zápasu tedy bylo srovnáno a tento stav se do závěrečného hvizdu nezměnil. 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Mám z tohoto zápasu spoustu smíšených pocitů. Jsem samozřejmě rád, že jsme natáhli naši šňůru jarních zápasů bez porážky, ale upřímně mě dnes hodně mrzí, že jsme nevyhráli. Celé utkání jsme měli totiž pevně v našich rukách a pod kontrolou, i když výsledek může kdekomu říkat něco jiného. Je velká škoda, že nám tam nespadlo více branek z těch všech příležitostí, co jsme si vypracovali v prvním poločase. Konec prvního poločasu nechci radši vůbec hodnotit, protože tam nás podle mého názoru dost poškodil hlavní rozhodčí utkání. Tím co předvedl v závěru poločasu si myslím, že dost podstatně ovlivnil i kvalitu zápasu ve druhé půlce. Druhý poločas už totiž byl z naší strany podstatně slabší. Navzdory tomu, jsme si i tak dokázali vytvořit pár šancí ke skórování. Bohužel bez gólového efektu a tak přišel trest. Špatně odbráněný rohový kop soupeře, nedůraz a nakonec nešťastná teč střely z hranice velkého vápna, na kterou už Honza Schimmer nestačil zareagovat a bylo to. Nic katastrofálního se však neděje, my si zápas v týdnu v klidu rozebereme a už se budeme soustředit na další víkendové utkání.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Potkaly se dva týmy, které chtěly hrát aktivně a prosadit se kombinačně. Hlavní dění se tak odehrávalo především mezi šestnáctkami, kdy oběma týmům chyběla větší kvalita v předfinální fázi, aby se dostaly do vyložených brankových příležitostí. Přesto jsme my i domácí orazítkovali konstrukci střelou ze střední vzdálenosti. Těsně před půli jsme dostali gól po rohovém kopu, po kterém jsme úplně vypadli ze hry a přestávka nás vysvobodila za hratelného stavu. Druhá půle se od té první příliš nelišila, v závěru utkání jsme si pomohli střídajícími hráči, zjednodušili jsme hru a nakonec jsme po rohovém kopu vyrovnali. Vzhledem k průběhu utkání bych řekl, že remíza je spravedlivý výsledek.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - V. Šimice [-] , S. Rous [-] , A. Lavička [-] , Z. Netáhlo [-] - M. Paukner [-] (62. L. Kříž [-] ) , D. Šebek [-] , J. Kraček [-] - M. Trojanec [-] (85. S. Tkačik [-] ) - M. Beránek [-] (62. M. Tvrdík [-] ) , V. Kocourek [-] (69. O. Calta [-] )

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - I. György [-] , I. Varga [-] , Z. Mašek [-] (86. D. Dvořák [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] , J. Čanecký [-] , M. Trumpeš [-] (75. V. Bořánek [-] ) , R. Dvořák [-] , J. Taušek [-] (63. P. Janovský [-] ) , K. Kalivoda ml. [-]

ŽK: 45. S. Rous , 54. V. Kocourek , 70. V. Šimice - 45. R. Dvořák , 54. K. Kalivoda ml. , 80. I. György .
Hráči zápasu: D. Šebek - I. György .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: ŠIMEK František - MUDRA Zdeněk, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na vítězné vlně a Nýrsko má nevyrovnané výsledky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích