1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 11:00

25.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola ovládla rezerva Petřína. Rozhodl první poločas


Branky


22

Plzeňské derby dvou aktuálně nejlepších plzeňských celků v krajském přeboru. Souboj mezi prvním a čtvrtým týmem tabulky, souboj mezi nejlepšími útoky soutěže, souboj mezi nejlepším střelcem a týmem, který prohrál pouze jednou v celé sezóně. Mnoho superlativ na kvalitu zápasu, který se chystal odehrát na Lopatárně. Škoda jen, že návštěva nebyla vyšší, jelikož si zápas zasloužil více než "jen" 125 přítomných diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První šanci utkání si vypracovali domácí, když dlouhý míč Řezníčka našel Kadlece, který v pádu přihrával na Korandu. Domácí útočník ale trefil z výborné pozice jen boční síť. Další možnost domácích už skončila v síti. Fleissig zatáhl míč po levé straně, přihrál pod sebe na Kleknera a ten už neměl problém střelou na přední tyč rozvlnit síť. Hosté měli v prvním poločase poměrně dost rohových kopů. Z těch, ale ani z dalších situaci se do nebezpečného zakončení nedostali.

 

Až po třiceti minutách hry se dostal k odraženému balonu Hofman a k překvapení všech a hlavně brankáře Lišky, skončil jeho centr až v brance domácích. Chvíli po tom se protáhl mezi dvěma obránci Hájek a jeho střela z vápna jen těsně minula domácí branku. Do konce poločasu hosté skóre otočili. Po rohovém kopu domácích podnikli hosté rychlý protiútok, který přerušil skluzem Koranda. Petřín ale autové vhazování rozehrál rychle a nezformovaní domácí nechali prolétnout míč až na zadní tyč k volnému Hofmanovi

 

Ve druhém poločase hosté mohli zlobit z protiútoků. Jeden takový zakončoval Hájek, ale byl na poslední chvíli zblokován obráncem. Na druhé straně střílel táhlou ranou z dálky vedle Klekner. Největší šanci Rapidu na vyrovnání promarnil Koranda, který mohl po pasu Jílka postupovat sám na brankáře. Bohužel pro domácí se ale ukvapil pokusem o lob. V závěru se do dlouhého míče ze strany opřel z voleje Křen, ale jeho pokus skončil vedle tyče.

 

Poté se ve vápnech soupeřů zlobily oba týmy. Nejprve po souboji unikajícího Hofmana s Kořenkem a následně po hlavičce druhého jmenovaného, do velmi zblízka nastřelené ruky Šedivého. Zaváhání domácí obrany pak mohl potresta Kotěšovec, ale branku těsně minul. A když pak nebyly hostům uznány dvě branky po ofsajdových situacích, skončilo utkání hrané ve vysoké intenzitě stejným výsledkem, jaký svítil na ukazateli skóre po prvním poločase.

 

Reportáž zaslal Richard Svoboda.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Začátek zápasu se pro nás vyvíjel dobře a do 35 minuty jsme byli skvělí. Jenže od stavu 1:2 byl soupeř o trochu lepší. Naši kluci ukázali v zápase na krajský přebor velkou kvalitu, ale ani ta na Petřín nestačila. My jsme v závěru měli šance Korandy a Křena, které jsme neproměnili. Soupeř naopak dal ve druhé půli 2 góly z ofsajdového postavení. Za mě skvělé utkání, které příchozí muselo bavit. Gratulace na Petřín.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Jak už bývá poslední dobou tak nějak pravidlem, tak to byl s Rapidem opět nadstandardní zápas, který převyšuje krajský přebor. Vzhledem ke středečnímu výsledku naší U19, která porazila doma Hradec Králové, jsme klukům trochu upravili program a místo na Viktorii Žižkov, jsme jich hned 5 vzali na Rapid. A kluci se rozhodně neztratili, byť dospělý fotbal je prostě jiný. Každopádně jsme na Rapidu celkově předvedli výborný výkon a asi jsme byli o něco lepší než domácí, kteří nám to svým výkonem ale rozhodně neusnadnili. Z těch mladíků musím samozřejmě vyzdvihnout "hvězdu" zápasu Filipa Hofmana, který se postaral o obě naše trefy a pak už musím zůstat u otřepaného a pochválit celý náš tým za fakt skvělý zápas!



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - T. Řehoř [-] (57. T. Drtil [-] ) , D. Koranda [-] , P. Jílek [-] (75. M. Jandík [-] ) , V. Fleissig [-] (57. J. Ledvina [-] ) , D. Kořenek [-] , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] (75. T. Křen [-] ) , J. Kadlec [-] (67. M. Kořenek [-] ) , P. Řezníček [-]

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] - L. Salák [-] , J. Tětek [-] , A. Rada [-] , J. Mareš [-] , D. Voves [-] (66. S. Kacerovský [-] ) , M. Vanc [-] , F. Hofman [-] (80. P. Šedivý [-] ) , M. Frank [-] (46. D. Vodrážka [-] ) , J. Hájek [-] (57. L. Kotěšovec [-] ) , M. Trojovský [-]

ŽK: 87. T. Křen , 93. J. Ledvina - 35. J. Mareš , 80. D. Vodrážka .
Hráči zápasu: F. Hofman .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: MOLEK Eduard - CIMICKÝ Filip, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Miroslav Zach
Tip experta: remíza

Zápas, který muže skočit klidně 5:5 a nebo rozhodne jediná branka. Určitě to bude odehráno ve vysokém tempu a diváci se nebudou nudit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza