1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč zareagovala na své soupeře v boji o záchranu a urvala bod s Holýšovem


Branky


24

V neděli se odehrál poslední zápas 20. kola krajského přeboru aktuální sezóny a tým ze Zruče v tu dobu již věděl, že dva jeho soupeři, z aktuálně čtyř, v boji o záchranu v soutěži bodovali - Černice za remízu s Rapidem a Košutka za remízu s Nýrskem. Proto potřebovala i Zruč nějaký bodík sebrat a jak to bylo v tomto kole obvyklé, zrodil se další remízový výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To nejdůležitější ze zápasu se odehrálo víceméně až ve druhém dějství. Zde se krátce po hodině hry dostali do vedení domácí, když se po povedené akci středem hřiště prosadil domácí Radek Kubeš a poslal Zruč do vedení. Jenže to domácím dlouho nevydrželo, jelikož na pravé straně své obrany o pět minut později nechali uniknout soupeře, za které nakonec skóroval Tomáš Syrovátka, který tedy srovnal na 1:1. Ve zbytku zápasu pak byly k vidění šance ze standardních situací - v podání Zruče, a z rychlých akcí a protiútoků - v podání Holýšova. Ale ani jedna z nich nebyla přetavena ve vítěznou branku. V poslední minutě se pak po jedné z křídelních akcí Zruče pod nohy Mošny pustil Krystl a zručského hráče to nenechalo chladným. Z hromadné strkanice pak oba vyvázli se žlutým trestem. Pro holýšovského to byl už druhý trest v zápase, takže si do kabin o nějakou chvilkou pospíšil. Nikdo jiný si z této emocemi napjaté situace kartičku nevykoledoval. Následná hlavička Maška po standardní situaci už Zachovi moc starostí neudělala.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Za hezkého počasí jsme potřebovali bodovat a bod je pro obě mužstva spravedlivý. Utkání bylo z obou stran bojovné a myslím si, že se na to dalo dívat. My se musíme dívat na sebe a takhle bojovat dál, potom se vždy může stát cokoli. Máme mladý tým a pro některé kluky je to první seznamování s dospělým fotbalem, ale už se snad pochopilo, že bez bojovnosti to nepůjde.

FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Byl to vyrovnaný zápas bez větších šancí na obou stranách. Škoda, že jsme kvalitněji nevyřešili ke konci zápasu některou brejkovou situaci, mohli jsme si odvézt tři body.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Sperl [-] , A. Boháč [-] (72. L. Husník [-] ) , D. Kuneš [-] (82. M. Mošna [-] ) , R. Kubeš [-] (72. J. Pěč [-] ) , D. Mošna [-] , J. Motyčák [-] (82. D. Král [-] ) , M. Lang [-] , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , M. Pechman [-]

FK Holýšov
M. Zach [-] - J. Krystl [-] , D. Vojta [-] (73. M. Žižka [-] ) , R. Kraus [-] , R. Haidlmayer [-] (33. L. Hess [-] ) , T. Syrovátka [-] (73. M. Lukáš [-] ) , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , R. Kokoška [-] , J. Šmíd [-] , M. Manowetz [-]

ŽK: 40. R. Kubeš , 90. D. Mošna - 34. J. Krystl , 71. D. Vojta , 80. M. Zach , 88. M. Manowetz . ČK: 90. J. Krystl .
Hráči zápasu: O. Mašek - R. Kokoška .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů