Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Přestřelka v Holýšově překvapivě vyšla Mýtu


Branky


24

Výkony Slavoje Mýto nebyly uspokojivé a po předchozím zápase o tom hodně jasně hovořit trenér Nykles. Tentokrát se ale vše otočilo a právě jeho tým nakonec slavil tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: My jsme v tomto utkání vyzráli spíše sami nad sebou, než že by soupeř vyzrál na nás. Když to vezmu postupně, tak v 9. minutě vedeme 2:0 a kdybychom využili další šance a nepodcenili je, tak jsme vedli třeba i 4:0 a bylo po zápase. Nedali jsme a myslím, že zlomovým momentem bylo nucené střídání Kuby Bešty, kdy jsme museli přeskupit různé hráče na jiné posty, na které nejsou zvyklí a najednou začal být úplně totální chaos ve hře a tím jsme se trápili až do konce poločasu. Soupeř nás potrestal a během šesti minut nám dal do přestávky 3 góly. Neuvěřitelné. Něco jsme si řekli, hned jsme na ně vletěli, srovnali jsme, ale opět jsme promarnili další dvě obrovské šance z malého vápna, když netrefíme bránu. No a soupeř pak už chodil do brejků, dva z nich využil a bylo po zápase. Chybí tam zodpovědnost směrem dozadu, děláme hrozné chyby a je na zváženou, když se podívám na poslední dva zápasy a obdržených 9 gólů - to je prostě moc. Ale jak jsem říkal na začátku, kdybychom daly své šance v první půli, tak by to bylo úplně jinak a možná, že by dostal debakl soupeř, ale na to se nehraje. Mýto dalo více gólů a vyhrálo.

TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Úplně upřímně říkám, že jsem si v 10. minutě myslel, že dostaneme desítku. To bylo hrozné. Myslím si ale, že první gól byl po ofsajdu, nicméně to už nikdo nezmění. Každopádně dva stejné nájezdy a dvě obdržené branky. Byli jsme úplně dole, kluci se schovávali, křičel jsem na hráče, aby to hodili za hlavu, jedeme od nuly. Časem to z nich spadlo, možná si řekli, že už o nic nejde, začalo se hrát, přehrávali jsme soupeře zhruba od 25. minuty a v závěru poločasu jsme vývoj zápasu otočili. Klukům se zvedlo sebevědomí, viděl jsem, že na tom jsou psychicky dobře, takže jsem na ně apeloval, aby se tento výsledek chvíli udržel, že na nás opět vletí... Bum, srovnáno... Holýšov měl jinak své šance ještě v první půli, ale i po změně stran. Nedal asi 3 tutovky, ale kromě toho hororového začátku si myslím, že to bylo zasloužené vítězství. Kluci makali jeden za druhého, jezdili po hřišti a alespoň se přesvědčili, že když do toho dají to srdíčko, tak to ostatní přijde samo. Musím pochválit za bojovnost všechny hráče, výborný kolektivní výkon a trochu pak vyzdvihnout střeďáky Jardu Slavíka a Petra Štycha, ten naběhal snad sto kilometrů (směje se), byl úplně všude. Holýšov je výborný mančaft, má kvalitní hráče, ale něco jsme si o jejich hře zjišťovali a myslím, že se nám to vyplatilo. Pro nás je to extrémně důležitá výhra a doufám, že kluci pochopili, že když se tam dá maximum, srdce, tak ten výkon je úplně někde jinde.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - T. Syrovátka [-] , D. Vojta [-] (75. M. Lukáš [-] ) , R. Kraus [-] , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , J. Bešta [-] (14. R. Haidlmayer [-] ) , J. Šmíd [-] (85. O. Salák [-] ) , J. Krystl [-] , L. Hess [-] (46. R. Kokoška [-] )

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - J. Melka [-] , M. Melka [-] , M. Lenk [-] - K. Komenda [-] , R. Chvála [-] (76. J. Šmíd [-] ) , P. Štych [-] , M. Brož [-] , J. Slavík [-] - T. Hatina [-] (84. M. Kellner [-] ) , J. Lenk [-] (66. M. Mařík [-] ) -

ŽK: 22. J. Šmíd , 94. T. Michálek - 2. M. Brož .
Hráči zápasu: P. Štych , J. Slavík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - LAPÁK Zdeněk, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích