1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lopata spasil jedinou brankou Chotíkov. Odčinil tak debakl z podzimu z půdy soupeře


Branky


24

Na podzim Kaznějov překvapil na svém hřišti Chotíkov, když vyhrál jako nováček soutěže nad vícemistrem 5:0, přičemž jednu branku navíc vstřelil i brankář přes celé hřiště. Nicméně tentokrát to byl úplně jiný zápas a domácí chtěli urvat vše pro sebe. To se nakonec podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nijak pohledný fotbalový zápas, který nabízel spíše bojovnou podívanou s množstvím nepřesností, rozhodl ve 20. minutě Miroslav Lopata, který si našel Kuhajdův centr do šestnáctky a střelou na slepo poslal míč zblízka k zadní tyči Šaškovy brány. Dalšího gólu se ani jeden tým nedočkal, ač párkrát zazvonila tyč nebo břevínko. Diváci si tak mohli dát alespoň pivčo a spokojeně s vědomím třech bodů odejít za svými rodinami.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Zápas jsme dobře začali a soupeře jsme dostávali pod tlak, bohužel jsme z několika nebezpečných situací vytěžili jen jeden gól. Od nějaké 30. minuty jsme ale začali hrozně rychle ztrácet balony a vůbec se nám nedařilo delší čas kombinovat. Soupeř, který hrál opravdu jednoduše, vyrovnal hru a po zbytek zápasu to byl spíše boj a nekoukatelný fotbal z obou stran. Což mi mrzí, po minulém slušném výkonu, hlavně od nás. Co se týká šancí, tak gólů mohlo padnou více na obou stranách, cinkaly tyče, několikrát břevno. Více tedy zvonilo hostům takže z pohledu šancí jsme vyhráli určitě zaslouženě. Nakonec ubojované vítězství s nulou v zádech chutná možná o trochu více, než lehký zápas, takže jsme rozhodně spokojeni s dalšími třemi body, i že se nám povedla odveta za podzimní nepěkný debakl..

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Konečně zápas na přírodní trávě, jenže ani ta nám body nepřinesla. Od začátku to byl takový nemastný neslaný mač. Bylo to takové mrtvé, bez emocí, bez pohybu, pomalé, bez výraznějších brankových příležitostí. A v tom duchu se vlastně nesl celý zápas. Domácí byli o malinko lepší v prvním poločase, my naopak v tom druhém. Obě mužstva si vytvořila minimum gólovek, a tak podle mě klasické remízové utkání rozhodla jediná branka po našem zaváhání v šestnáctce. Utkání toho moc nenabídlo a vyhrálo opravdu šťastnější mužstvo.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Šampalík [-] - J. Huml [-] , L. Kuhajda [-] , J. Benedikt [-] (62. J. Vlk [-] ) , K. Rozboud [-] , V. Kolářík [-] (35. A. Cirok [-] ) , P. Bořík [-] (62. J. Kellner [-] ) , M. Prais [-] , M. Lopata [-] (80. O. Svoboda [-] ) , P. Kučera [-] , D. Míka [-]

FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - J. Kunesch [-] (67. D. Vinkler [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , F. Rusňák [-] , L. Filipec [-] , F. Fait [-] (46. T. Vaneš [-] ) , M. Šlajs [-] , J. Kiss [-] (46. J. Hyneš [-] ) , J. Buček [-] , V. Višnovský [-] (84. M. Polívka [-] )

ŽK: 76. V. Višnovský , 88. T. Vaneš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bureš Jiří - PRESSL Václav, FILLINGER Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích