1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 15:00

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nýrsko zažilo šok! Černice jim oplatily podzimní prohru


Branky


26

Jak se říká, fotbal se hráje celý rok, ale soutěž se začíná hrát až na jaře. A právě možná tento pro mnohé neočekávaný výsledek je potvrzení takového tvrzení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal dle předpokladů lépe pro "domácí" Nýrsko, které si pro tento zápas zarezervovalo umělou třevu v Domažlicích. Už ve 13. minutě se prosadil Pavlík a vypadalo to i na přidání dalších branek. Jenže hostům pomohlo štěstí a brzké srovnání na sebe nenechalo čekat. Po půl hodině, kdy už si hra Černic na umělce sedla, se dokázal prosadit Müller a aby toho pro tým trenéra Výtiska nebylo málo, do poločasu po Linhartově výzvě otočil vývoj zápasu Klokan

 

Ve druhé půli se Nýrsko snažilo minimálně o srovnání, ale Černice kvalitním napadáním a pokrýváním nebezpečných prostorů dokázaly hrozby eliminovat. Naopak mohly vedení navýšit, když se kěolikrát objevily za otevřenou obranou v brejku, ale své šance nevyužily. A tak jediným výraznějším zápisem druhého poločasu byla druhá žlutá karta pro domácího Vágnera, který posledních deset minut zápasu sledoval jen zpoza klandru.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Těžko se mi hledají slova. Do utkání jsme vstoupili ospale, přesto se nám po zisku míče na polovině hřiště povedlo dostat do vedení. Po brance se náš výkon lehce zvednul, bohužel se nám nepovedlo přidat druhou branku, kdy se soupeři povedlo dvakrát míč vykopnout z brankové čáry. Namísto zvýšení vedení, jsme chvíli před poločasem našimi nedůslednostmi věnovali hostům 2 slepené branky a odcházeli do kabiny se skleslými hlavami. Ve druhé půli jsme sice měli územní převahu a soupeř hrozil z brejků, které se jim nedařilo dotáhnout do koncovky, nicméně k ohrožení branky jsme se dostali až v závěrečné desetiminutovce, ale bez gólového vyústění. Gratulace Černicím ke 3 bodům, které si za svojí bojovnost, kompaktnost a obětavost zasloužily, my musíme najít cestu zpět k základům, které nás zdobily během podzimní části.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Mlnařík, trenér: Panuje veselí a spokojenost nejen s bodama, ale i s předvedenou hrou. Začátek byl kostrbatý a když už jsme po deseti minutách začali trochu hrát, tak nás paradoxně po chybě na středu hřiště Nýrsko potrestalo. Následovala pětiminutovka, kdy jsme ani nevím jak přežili dva obrovské závary po rozích. To asi rozhodlo. Oklepali jsme se a postupně zlepšovali výkon. Začali jsme kombinovat, převzali iniciativu a do půle dvěma pěknými góly otočili skóre. Druhá část už tak fotbalová nebyla. Do tlaku jsme domácí příliš nepouštěli. Ale rozhodně jsme měli zápas rozhodnout z jednoho z brejků, které jsme bohužel neřešili vůbec dobře. Naštěstí jsme v závěru přečkali i jedinou šanci, nejnebezpečnějšího Pavlíka a mohli po zimní pauze oprášit vítězný pokřik. Poděkování patří celému týmu.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Toul [-] - M. Trumpeš [-] (65. P. Výtisk [-] ) , R. Dvořák [-] , J. Čanecký [-] , K. Kalivoda ml. [-] (65. P. Janovský [-] ) , D. Vávra [-] , I. Varga [-] (60. J. Taušek [-] ) , T. Vágner [-] , Z. Mašek [-] (60. V. Bořánek [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
D. Strejc [-] - P. Toman [-] , M. Trnka [-] (60. F. Švejda [-] ) , V. Nosach [-] - D. Oncea [-] (88. O. Hlaváč [-] ) , J. Müller [-] , M. Chvojka [-] (58. M. Müller [-] ) , J. Linhart [-] , K. Fürbacher [-] , K. Zeliński [-] - V. Klokan [-] (60. V. Vránek [-] )

ŽK: 53. T. Vágner - 52. D. Oncea , 56. K. Zeliński . ČK: 80. T. Vágner .
Hráči zápasu: J. Linhart .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - RUBÁŠ Jaroslav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra domácích

Tady musím říct jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích