0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 12:00

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov veze body z Borů


Branky


13

Jimramov neztratil ani bod a stále bojuje na vrcholu tabulky. Tento zajímavý zápas dokázali vyhrát bez obdrženého gólu o čtyři góly. Proč se vykopávalo ve 12:00?Přečtěte si o průběhu a ohlasy obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení hostů

Zápas mezi Bory a Jimramovem začal pro domácí tým tragicky, když už ve 3. minutě otevřel skóre Gregor a dostal hosty do vedení 0:1. Bory se nedokázaly dostat do tempa a Jimramov využil situace a ve 30. minutě opět Gregor zvýšil na 2:0. Hra byla ale ospalá a plná nepřesností, což odpovídalo nezvyklému polednímu času výkopu. Na konci poločasu došlo ke zranění Venhudy, který musel kvůli natrženému uchu odstoupit a v bráně ho nahradil stop Šenkýř. První poločas tedy skončil za stavu 2:0 pro Jimramov.

Zlepšení domácích a finální nápor hostů

Do druhého poločasu vstoupili domácí s lepším nasazením. Jimramov sice zlepšil svou kombinaci, ale i nadále se potýkal s nepřesným zakončením. Bory se pokoušely o stažení náskoku, ale posledních 25 minut se vše změnilo. Domácí přestali spolupracovat, dělali chyby a jejich bojovnost vymizela, což hosté rychle vycítili. Dvořák zvýšil v 72. minutě na 3:0 a v 86. minutě uzavřel skóre Vraspír. Jimramov tak odjel s přesvědčivým vítězstvím 4:0, i když podle jejich slov mají stále co zlepšovat v zakončení svých útočných akcí.



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (hráč): První půlka začala opět tragicky, kdy jsme prohrávali už po 3 minutách, do konce poločasu to bylo 0:2 a výkon co jsme předváděli byl hrozivý. O přestávce jsme si něco řekli a tak jsme to i hráli. Fotbal začal být koukatelný a stahování náskoku Jimramova bylo cítit ve vzduchu. Pak se ale něco pokazilo a posledních 25 minut jsme přestali spolupracovat, dělali jsme jednu chybu za druhou, bojovnost úplně vymizela a jen tak jsme si chodili po hřišti, Jimramov to vycítil a zvýšili náskok na konečných 0:4.Hráč zápasu opět Karásek, je jediný, co tam něco hraje.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (trenér): Kvůli hokeji jsme se narychlo dohodli a hráli už v pravé poledne a nepřišli tak o potupu vikingů:-). Pravda hracímu času odpovídalo v prvním poločase také ospalé tempo hry, šílené množství nepřesností a tradiční zahazování šancí, i když dvakrát jsme teda merunu do brány dostali. Na konci poločasu po nezaviněném střetu natrhli Hanzovi ucho a tak musel do kasy Kamil. Na druhou stranu furt lepší než natržená prdel, co si budeme povídat. Ve druhé půli jsme přece jenom zpřesnili kombinaci, ale naše řešení útočných akcí je momentálně bohužel žalostné. Na druhou stranu si je vytváříme, což je dobře, musíme zapracovat na provedení. Teď nás čeká domácí dvojzápas pátek, neděle, takže můžeme naplno prodat bezedný fyzický fond (úsměv). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - J. Pol [-] (73. V. Pipek [-] ) , J. Karásek [-] , D. Frejlich [-] (73. M. Drápela [-] ) , M. Zástěra [-] , P. Psohlavec [-] (66. V. Beneš [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] (76. M. Špaček [-] ) , J. Kujal [-] (46. M. Požár [-] ) , O. Hlaváč [-] , L. Němec [-]

TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] (46. P. Borovský [-] ) - P. Sedlák [-] , K. Šenkýř [-] , V. Dostál [-] , V. Vraspír [-] - L. Zbytovský [-] , M. Gregor [-] (63. . Novotný [-] ) , V. Peňáz [-] , V. Peňáz [-] - J. Sedlák [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 33. L. Zbytovský , 51. V. Dostál .
Hráči zápasu: J. Karásek - V. Vraspír .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOSTÁL Petr, HOMOLA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Dávám výhru hostů, kteří pokud chtějí ještě zamíchat poradím na celé nemohou ztratit body.