Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nekompletní Kožlí v Dlouhé Vsi nebodovalo


Branky


3

Koželští fotbaloisté dorazili do Dlouhé Vsi bez pěti hráčů základní sestavy a i přesto, že v první půli vzdorovali, body si neodvezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jedné brance na každé straně v prvním poločase

Do vedení se dostalo v Dlouhé Vsi Kožlí, v 15. minutě se trefil nejstarší hostující hráč na hřišti, Miroslav Pecha. Vedení však hostům nevydrželo dlouho, ve 22. minutě vyrovnal Martin Lukačina. Bojovný zápas plný osobních soubojů, ve kterém diváci moc fotbalové krásy neviděli. Domácím se povedl tah v sestavě, když si bratři Lukačinové vyměnili oporoti minulým zápasům pozice (záloha a útok). 

Rychlý druhý gól domácích rozhodl

Úvod druhé půle se povedl domácím, Po necelých deseti minutách se trefil znovu Martin Lukačina. Koželským tak nezbylo nic jiného, než otevřít hru. A to byla voda na mlýn domácích. Dvakrát se poté prosadil Pavel Rérych a oproti podzimu v klidném závěru si Dlouhá Ves pohlídala tři body.  Dlouhá Ves se tak o skóre posunula před Novou Ves na solidní šestou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Josef Lukačina - předseda: Hosté šli po naší chybě do vedení, když jejich hráč dorážel do poloprázdné branky. Nicméně poté jsme přebrali otěže hry my a utkání se nám povedlo. Chválím za výkon svého bratra Martina Lukačinu, který dobře dirigoval hru ze středu pole.:

SK Kožlí
Lukáš Pešek - kapitán: Dorazili jsem hodně nekopletní a na úzkém hřišti využili domácí znalosti prostředí. Chtěl bych pochválit Tomáše Gehera, který nastoupil po dlouhé době a patřil k nejlepším. Výhra domácích je zasloužená.:



Sestavy


TJ Dlouhá Ves
J. Zvolánek [-] - P. Rérych [-] (86. J. Dytrych [-] ) , M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , T. Němec [-] (72. L. Šikner [-] ) , V. Cibulka [-] , M. Lukačina [-] (81. T. Němec [-] ) , J. Neubauer [-] (81. N. Vojta [-] ) , J. Lukačina [-] , M. Kubíček [-] , L. Neubauer [-]

SK Kožlí
P. Procházka [-] - M. Pecha [-] , M. Geher [-] , T. Geher [-] , J. Makovec [-] , M. Hutař [-] (81. J. Pekárek [-] ) , V. Šťastný [-] , L. Krupka [-] (62. J. Kopic [-] ) , D. Mikula [-] , L. Pešek [-] , K. Makovec [-]

ŽK: 7. D. Mikula , 77. M. Geher .
Počet diváků: 121. Rozhodčí: PODOBA Tomáš - NOVÁK Jakub, PFEFFER Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Zdeněk Rajdl

Expert: Vladimír Vašák
Tip experta: výhra domácích

Zde si dovolím tipnout podobně jako v Keřkově, vítězství domácích se bude rodit díky silovým dispozicím a specifickému hřišti.

Tip: výhra hostů