D. Motl 25. (p.)
L. Pavlíček 53.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 14:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby zvládla lépe Solnice


Branky


25. D. Motl (p.) , 53. L. Pavlíček - 1. D. Veselý
9

Na okresní derby do Solnice dorazilo parádních 330 diváků! Domácí i přesto, že inkasovali hned v první minutě dokázali skóre otočit a zvítězli 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka

Rychnov měl skvělý vstup do utkání, když se hned z první akce prosadl Veselý. Rychlá branka Solnici nepoložila a domácí postupem času přebírali herní iniciaitivu a ještě do poločasu se jim podařilo srovnat, když ve 25. minutě proměnil pokutový kop Motl, který tak napravil neproměněnou penaltu v zápase s Dobruškou. Další brana v první půli k vidění nebyla a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Obrat dokonal Pavlíček

Domácí pokračovali ve zlepšeném výkonu i od úvodu druhé půle a byli odměnění hned po osmi minutách, kdy v 53. minutě zakončil pěknou kombinační akci Pavlíček. Rychnov již ve zbývajícím čase nedokázal zápas zdramatizovat a Solnice se tak dobře naladila na středeční pohárové utkání s Policí.

 



Ohlasy k zápasu



FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Miroslav Rűcker, trenér: Do utkání jsme vstoupili dobře a v první minutě šli do vedení. Jinak v prvním poločase byli domácí lepším týmem a podařilo se jim vyrovnat z pokutového kopu. Ve druhém poločase domácí přidali druhou branku po rychlé kombinační akci. V závěru utkání jsme už neměli moc sil na korigování výsledku.



Sestavy


SK Solnice
J. Lehký [-] - M. Vítek [-] (69. R. Dostálek [-] ) , L. Pavlíček [-] (79. P. Nosek [-] ) , D. Volf [-] (46. D. Valášek [-] ) , I. Zarnadze [-] (46. J. Krolop [-] ) , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , J. Jaroš [-] , M. Jedlička [-] , M. Ptáček [-] (79. L. Dymák [-] ) , R. Ptáček [-]

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Kocman [-] , J. Lukášek [-] (84. J. Koráb [-] ) - F. Široký [-] , M. Rücker [-] , J. Nosek [-] , M. Červinka [-] (75. Z. Paleček [-] ) - R. Zajíček [-] (46. J. Šťovíček [-] ) , D. Veselý [-]

ŽK: 29. L. Pavlíček , 45. I. Zarnadze - 73. M. Rücker .
Počet diváků: 330. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - SAŇÁK Jan, HOCK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jan Šťastný
Tip experta: výhra domácích

Derby dopadne jasným vítězstvím domácích.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zda-li si chce Solnice udržet potencionální šanci na mistrovský titul, musí nekompromisně vyhrát a nepromarnit příležitosti jako tomu bylo v kole předešlém.

Tip: výhra domácích