4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 14:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec doma jasně porazil Dobrušku


Branky


9

Chlumec doma jasně zvítězil proti nevyzpytatelné Dobrušce. Svému soupeři nasázel čtyři branky, dvě z nich vstřelil Václav Dvořák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec byl aktivní od prvních minut

Chlumec vstoupil do zápasu velmi aktivně a vytvářel si dobré příložitosti. Ve 14. minutě hostující tým podržel skvělým zákrokem mladý gólman Pago. V 16. minutě už ale kapituloval, když se pěkným obstřelem zpoza vápna prosadil Cholasta. Domácím se podařilo před odchodem do šaten udeřit ještě jednou, když ve 44. minutě pláchl po pravé straně Jansa a parádní přihrávkou našel Dvořáka, kterému už jen stačilo doklepnout míč do sítě. 

Domácí i v druhé půli vstřelili dvě branky

Chlumci se podařilo rychle udeřit i ve druhé půli po parádní akci Dvořáka, který se proháčkoval mezi několika obránci  a střelou na zadní tyč nedal Pagovi šanci. Na konečných 4:0 upravil v 80. minutě Labík, který se ocitl sám mezi penaltou a velkým vápnem a takovou příležitostí nepohrdl.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek, trenér: Měli jsme štěstí,že jsme Dobrušku přivítali v tomto personálním složení.Tým,který venku získal 23 bodů,budil respekt,dnes byl ale pouze svým stínem a vítězství jsme získali v pochodovém tempu.V příštích zápasech nás čeká mnohem více práce,pokud chceme splnit cíl sezony a umístit se v horní půli tabulky,musíme přidat ve všech činnostech.Přesto si i této výhry moc vážíme.Pochvalu skládáme rozhodčím z Pardubicka a nově vzniklému fanklubu s bubnem složenému ze zraněných a rekonvalescentů B a C.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Dnes domácí vyhráli zcela zaslouženě. My jsme museli dát příležitost dalším hráčům, kteří se se sice snažili, ale na krajský přebor musejí ještě kvalitně potrénovat.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] , L. Pánek [-] , J. Vopátek [-] - O. Jansa [-] (78. D. Hubený [-] ) , V. Cholasta [-] (78. M. Kučera [-] ) , J. Veselský [-] (78. T. Divišek [-] ) , J. Kučera [-] - J. Labík [-] , V. Dvořák [-] (72. D. Šafránek [-] ) - J. Dítě [-]

SK Dobruška
D. Pago [-] - J. Moník [-] , K. Krištof [-] (63. M. Jirásek [-] ) , M. Čančara [-] , D. Doucek [-] , L. Prostředník [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , M. Eimann [-] (85. O. Bílek [-] ) , J. Vávrů [-] , J. Žahourek [-] (63. T. Týfa [-] )

ŽK: 42. J. Moník , 43. L. Světlík .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: Poláček Libor - SVĚDIROH Miroslav, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Škoda
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k tomu, že Chlumecký A-tým hraje ráno na domácí půdě, tak očekávám posilněnou rezervu proti Dobrušce. Předpokládám tedy, že si s hosty doma poradí.

Tip: remíza

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů