Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2024 11:00

27.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát dohnal dvoubrankové manko a ze Svratky odváží bod - FOTO


Branky


9

Další na góly bohatou remízu včera viděli diváci na Svratce. Po trefách Tomáše Bělehrádka a Dalibora Hanáka veze Kunštát bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do zápasu jsme vstoupili dvěma velkými šancemi Toma Bělehrádka, skóre se ale neměnilo. V následující dvacetiminutovce jsme na Svratce dostali těžký direkt. Domácí se prosadili dvakrát svými silnými zbraněmi. Za stavu 2:0 Svratka nastřelila ještě tyčku a břevno. Pro nás štěstí, že zůstal tento stav.

V poločase jsme změnili rozestavení a protočili hráče na některých postech. Zabralo to a za osmnáct minut druhé půle jsme Bělehrádkem a Hanákem vyrovnali na 2:2. I nadále jsme měli herní převahu, i když domácí několikrát nebezpečně kontrovali. V 74. minutě po rohu vstřelili třetí branku, která ale nebyla uznána. Ani zpětně na videu jsme nenašli důvod proč. Utkání hrané ve vysokém tempu nakonec smírně 2:2. Svratka byla dnes velmi nepříjemným soupeřem. Domácí intenzivně, s odhodláním přistupovali do všech herních situací a v prvním poločase nás dostávali pod časoprostorový tlak. Ocenění i pro naše hráče. Na nepříznivý stav přišla velmi dobrá reakce a zasloužené vyrovnání.  Zhodnotil utkání kormidelník FK Kunštát Vladan Horák.


Ohlasy k zápasu



FK Kunštát
Tomáš Bělehrádek (hráč): Před utkáním jsme věděli, že budeme hrát na rozměrově menším hřišti proti týmu s dobře nacvičenými standardními situacemi. Bohužel se to potvrdilo v začátku utkání, když se Svratka po dvou standardkách dostala do vedení 2:0 a ještě dvakrát orazítkovala tyč. Postupně jsme ale začali přebírat otěže zápasu my. Před koncem poločasu jsme dali břevno a neproměnili nějaké šance. Naštěstí jsme do 63. minuty vyrovnali na 2:2 a dál jsme tlačili soupeře, abychom dokonali obrat. Svratka ale stále hrozila z brejkových situací. Ke konci zápasu nám rozhodčí neuznal vítěznou branku, a tak zápas skončil remízou 2:2. Cítíme, že jsme mohli odjíždět se třemi body, ale jsme rádi, že jsme prodloužili naši sérii zápasů bez prohry již na sedm utkání a v neděli vyzveme na domácím hřišti vedoucí Kuřim.



Sestavy


FC Svratka Brno
M. Doležal [-] - J. Čurda [-] (82. P. Preis [-] ) , M. Bednář [-] (95. J. Sedlák [-] ) , R. Zadorozhnyi [-] , M. Tkach [-] (82. T. Cebák [-] ) , D. Řezník [-] , I. Gabriel [-] (82. V. Chasák [-] ) , V. Malishevskyy [-] , K. Kroupa [-] , M. Čápek [-] , F. Svensson [-]

FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] (46. J. Baňa [-] ) , M. Janíček [-] , L. Málek [-] (92. L. Stejskal [-] ) , F. Adamec [-] (82. D. Macko [-] ) , T. Bělehrádek [-] , T. Adámek [-] , D. Hanák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: DANIEL Petr - ŠENKÝŘ Petr, PUTNA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Sebastian Toman
Tip experta: výhra hostů

Kunštát má velice dobré mužstvo a hrají pěkný fotbal.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza