5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 15:00

17.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ráječko nasázelo Baníku nelichotivého "bůra" - FOTO


Branky


8. M. Zouhar , 22. J. Sedlák (p.) , 26. J. Sedlák (p.) , 39. J. Horáček , 82. R. Chyla
9

V sobotu 16. 3. 2023 sehrál tým SK Olympia Ráječko první jarní utkání na domácí půdě. Bez větších potíží si poradil s týmem z Ratíškovic, i díky výborně zvládnutému prvnímu poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali utkání hezky svižně, několik závarů jako varování ale hostům nestačily. V 16. minutě se po hezké příhravce na hranici vápna prosadil přízemní střelou Zouhar. Ve 21. minutě se po pravé straně dostal až do vápna Žáček a hostující hráč jej stáhl k zemi, sudí neváhal a odpískal pokutový kop. Míč si vzal kapitán Sedlák a poslal doácí do dvoubrankového vedení. Ve 26. minutě se k míč ve středu hřiště dostal agilní Žáček a rozběhl se přímo proti brance hostů, při souboji jeden na jednoho jej obránce vyvedl z rovnováhy a sudí odpískal druhou, tentokrát mnohem přísnější penaltu. Míč si vzal opět Sedlák, tentokrát zvolil opačnou stranu a nemýlil se - 3:0. Ani to domácím nestačilo a přidali do poločasu ještě jednu branku, Sedlák tentokrát v roli nahrávače našel za obranou hostů Horáčka a ten využil naprosté dezorientace brankáře a přízemní "střelou" ho překonal. Do přestávky se tak šlo za stavu 4:0.

Ve druhém poločase už diváci videli pouze jednu branku, museli si ale počkat až do 82. minuty, kdy domácí zahrávali rohový kop a ten si nejlépe našel Chyla a hlavou míč uklidil do sítě a uzavřel tak skóre zápasu na konečných 5:0.

Hlasování sestava kola: SESTAVA KOLA



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Marek Maňoušek (hráč): Zápas jsme od začátku kontrolovali. V 8. minutě jsme se dostali do vedení a pokračovali v aktivní hře. Do poločasu jsme dokázali přidat ještě tři branky. Směrem dopředu jsme si vytvářeli hodně šancí i v druhém poločase, ale proměnili už jenom jednu. V obranné fázi jsme předvedli dobrý výkon, když soupeř hrozil jen ze standardních situací a těžko se dostával do zakončení.

FK Baník Ratíškovice
Jiří Šťavík (hráč): Do zápasu jsme šli s novým trenérem, jelikož pan Zemánek ukončil momentálně kariéru skrz zdraví ale to nemění nic na tom, že dneska se fakt těžko hrálo na hřišti Ráječka, na začátku zápasu jsme udělali dost chyb a řekl bych, že i dost přísné dvě penalty a to nás rozhodilo a ani se nám moc nedařilo ohrozit jejich branku. Bez toho nemůžeme dát branku, takhle jsem si po zimní přípravě vstup do začátku sezóny opravdu nepředstavoval a doufám, že další zápasy budou lepší a věřím, že se z našich chyb ponaučíme.



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - D. Bartoš [-] (81. P. Palacký [-] ) , J. Holík [-] , L. Žáček [-] (68. F. Michna [-] ) , D. Pořízek [-] (63. M. Morkus [-] ) , J. Horáček [-] , J. Pokorný [-] (63. R. Chyla [-] ) , P. Lidmila [-] , J. Sedlák [-] , M. Zouhar [-] , M. Maňoušek [-]

FK Baník Ratíškovice
Z. Dohnálek [-] - L. Kočiš [-] (77. L. Polanský [-] ) , D. Marcián [-] , M. Ševčík [-] , D. Macek [-] (46. M. Kordula [-] ) , S. Toman [-] (67. J. Šťavík [-] ) , R. Dobeš [-] , T. Knotek [-] (67. Š. Kordula [-] ) , T. Petrucha [-] , D. Antoš [-] , P. Venclík [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Chabiča František - RYBA Jakub, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Bělehrádek
Tip experta: remíza

Ráječko prošlo v zimě řadou změn, proto očekávám, že si bude vše sedat a tento zápas dopadne remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích