2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 15:00

21.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí porazilo Sedlici a jde na druhé místo


Branky


26

Nedělní utkání Sedlice a Březí mohlo zamíchat tabulkovým pořádím B třídy v horních patrech tabulky a očekával se tedy napínavý duel, který si nenechali ujít ani hráči vedoucího Bavorova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druhé místo

Úvodní minuty utkání moc vyložených šancí nenabízely a na větší příležitost si tak museli fanoušci počkat až do 23. minuty, ve které nastřelil z nenápadného pokusu hostující Panuška břevno Kautmanovy branky. Na druhé straně zahrozili Kozlíci dalekonosným pokusem Kužvarta, při kterém však míč nenabral potřebnou rotaci. Skóre utkání se tak měnilo až ve 31. minutě a to zásluhou Michala Hojdekra, který využil parádního odrazu míče přímo k nohám. Hosté mohli záhy vyrovnat, když zpětnou Kalčíkovu přihrávku vystihl opět Panuška. Jeho samostatný únik však zlikvidoval obětavým způsobem Kužvart. 

Druhý poločas tak započal za jednobrankového náskoku v domácím podání a hosté se tedy museli hnát za vyrovnáním. Otevřená vrátka do hostující obrany mohlo využít v 62. minutě střídající duo Mráz – Lukeš, jejich spolupráce však tížený druhý gól nepřinesla. Fanoušci si tak museli na další gól ještě počkat a v 66. minutě vyslyšel jejich volání Jakub Bízek, který nikým nehlídaný uklidil přímý kop Daniela za Vančátova záda. Parádně rozjetý zápas však doznal zápletky po zranění Mráze a domácí tak museli dohrávat, kvůli vystřídání všech hráčů, o deseti. Největší příležitost Sedlice v utkání přišla v 83. minutě, brankář Kautman si však s ranou z bezprostřední blízkosti poradil.

Konečný výsledek 2:0 tak znamenal pro Vlachovo Březí nejen udržení jarní neporazitelnosti, ale také posun na druhé místo, které doposud strážily Střelské Hoštice.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FCVB: Utkání se Sedlicí vždycky přináší náboj. Hosté jsou velmi fotbalový tým, který nad námi doposud pokaždé vyzrál. Bylo jasné, že o osudu utkání rozhodne první branka. Tu jsme vstřelili my. Druhý poločas byl velmi bojovný a kluci za stavu 2:0 ubránili v oslabení nápor hostů. Závěrem zdravíme Radka Mráze, kterému přejeme brzké uzdravení.

TJ Sokol Sedlice
Miroslav Petráš - vedoucí mužstva: V úvodu utkání nám kvůli zranění odstoupil náš stoper a dozadu se musel zatáhnout Zdeněk Mikeš. Útočná hra nám tedy výrazně oslabila. Utkání nepřineslo mnoho šancí, domácí však svoje dokázali proměnit.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
V. Kautman [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] (76. L. Martínek [-] ) , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , M. Novotný [-] (53. J. Lukeš [-] ) , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (60. R. Mráz [-] ) , Š. Kužvart [-] , A. Novotný [-] , J. Bízek [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - P. Koutenský [-] (85. J. Klíma [-] ) , J. Petráš [-] , J. Čabrádek [-] (6. J. Novák [-] ) , M. Čapek [-] - M. Zíka [-] , M. Bálek [-] , Š. Brynda [-] , D. Dumský [-] - Z. Mikeš [-] , J. Panuška [-] (60. T. Baloušek [-] )

ŽK: 39. M. Hojdekr - 44. D. Dumský , 66. Z. Mikeš .
Hráči zápasu: M. Hojdekr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - KLIMEŠ Jiří, LAUDA Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Výsledky Vlacháče jsou naprosto neuvěřitelné, ale Sedlice tam neprohraje.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích