3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěkeň doma zabrala, Volyně padla


Branky


35. M. Čížek , 75. R. Kuneš , 89. V. Kynkor (p.) - 87. J. Brabec
24

Po třech venkovních duelech se Štěkeň dočkala a na osmnácté kolo připadl první jarní domácí duel. Jako soupeř dorazil do Štěkně volyňský Slavoj, který minulý víkend ztratil v závěrečných minutách dvoubrankový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doma je doma

Domácí prostředí je vždy znát a Štěkeň vstoupila do zápasu skvěle, stejně tak jako na druhé straně Volyně. Hosté sice byli více na bálonu, černobílým hráčům však chyběl větší klid na kopačkách při zakončení. Na první branku se tak čekalo až do 35. minuty, ve které se prosadili domácí zásluhou Miroslava Čížka. Volyně se mohla dočkat vyrovnání, samostatný únik však Chvosta nedokázal přetavit v gólovou radost.

Snaha o vyrovnání se tak přesunula i do druhého poločasu, ve kterém však Volyně často své dobře rozjeté akce ani nezakončila. V 70. minutě byl však po druhé žluté kartě vyloučen Ondřej Pavlík a Slavoj získal výhodu jednoho muže. Paradoxně se však o pět minut později prosadili domácí, když dokázal potrestat chybu v zadních řadách Volyně Radek Kuneš. Zápas však neubíral na svém tempu a o zápletku se zasadil v 87. minutě kontaktní brankou Jiří Brabec. Poslední slovo ovšem měli domácí a definitivu tří body zajistil o dvě minuty později z pokutového kopu Václav Kynkor.

Volyně, která nakonec dohrávala po vyloučení Hájka též o deseti, tak nakonec ve Štěkni padla a Otavan si připsal první jarní vítězství na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Otavan Štěkeň
Jan Maršala - trenér: Dnešní zápas s Volyní byl pro mne extra důležitý. Prvně proto, že to bylo první domácí utkání po zimní pauze, ale také proto, že jsem se nedávno stal dědečkem a klukům jsem slíbil menší oslavičku a samozřejmě, že s výhrou se slaví lépe. Do vedení nás v 35. minutě poslal Miroslav Čížek, kdy dokázal prostřelit volyňského gólmana. První poločas jiné góly již nepřinesl. V 70. minutě přišlo oslabení v podobě vyloučení našeho stopera po druhé žluté, ale kluci se semkli ještě víc a náš gólový náskok potvrdil v 75. minutě Radek Kuneš, který bezchybně zavěsil. 83 minuta patřila soupeři, kdy po chybě obrany snížil Brabec. Soupeř tlačil a snažil se vyrovnat, hra byla rychlá, ale po chybě hostů, kdy byl proti nim nařízen pokutový kop, kterého se zhostil a proměnil Václav Kynkor, jsme byli opět na koni. V 90. minutě se počet hráčů vyrovnal po vyloučení hostujícího Hájka, ale utkání již žádné góly nepřineslo. Výhra 3:1 je pro nás opět hnacím motorem. Velký dík klukům za dnešní přístup a hlavně našemu gólmanovi Jiřímu Benešovi, protože nás opět mnohokrát podržel.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V prvním poločase jsme byli více na balónu a domácí hrozili z rychlých protiútoků. Bohužel se opět projevila naše bolest z podzimní části, kdy jsme ve finální fázi byli bezzubý. A tak přišel ve 35. minutě trest, kdy domácí využili naší chyby v obraně a nikým nebráněný Čížek svojí šanci proměnil. Před koncem poločasu, jsme mohli vyrovnat, ale samostatný únik Chvosta neproměnil. Ve druhém poločase byla v naší hře vidět obrovská křeč. A vypracované šance jsme ani nedokázali pořádně zakončit. V 75. minutě domácí i v deseti dokázali přidat druhou branku, kdy Kuneš využil špatného výběhu brankáře. Teprve v 87. minutě se nám podařilo vstřelit kontaktní branku, kdy Brabec doslova míč protlačil do branky. Všechny naděje na závěrečný tlak pohřbila situace z 89. minuty, kdy po kardinální chybě v rozehrávce, správně nařízenou penaltu proměnil Kynkor.



Sestavy


TJ Otavan Štěkeň
J. Beneš [-] - O. Pavlík [-] , M. Čížek [-] , D. Soukup [-] (63. P. Sup [-] ) , R. Kuneš [-] , D. Spišský [-] , V. Kynkor [-] , O. Rataj [-] , D. Rybák [-] , V. Poláček [-] (63. J. Bálek [-] ) , P. Málek [-] (83. V. Žižka [-] )

SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - V. Chvosta [-] , P. Hájek [-] , M. Chvosta [-] , A. Mack [-] , P. Pubal [-] , K. Hájek [-] , M. Hejtmánek [-] (57. J. Chvosta [-] ) , F. Dlouhý [-] , V. Janoušek [-] (57. M. Vávra [-] ) , J. Brabec [-]

ŽK: 52. O. Pavlík , 84. D. Rybák - 43. P. Hájek , 50. J. Brabec , 67. F. Dlouhý . ČK: 70. O. Pavlík - 90. P. Hájek .
Hráči zápasu: R. Kuneš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ovčáček Josef - ONDRA Milan, KOSTKA Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Filip Brázda
Tip experta: výhra hostů

Volyně je zvyklá na velké hřiště a ze Štěkně si odveze všechny 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté od Volyňky vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza