0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý záchranářský souboj zvládly v Chelčicích hostující Stachy


Branky


21

Kromě zápasů z vyšších pater tabulky došlo v 1.B třídě skupiny B také na důležitý souboj v záchranářských patrech tabulky. Chelčice ztrácely na Stachy čtyři body a v případě vítězství by se na své souseda v tabulce nejen dotáhly, ale zároveň by se dokázaly oddálit od posledních Netolic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O jedné brance

Utkání hrané v Chelčicích nakonec přineslo okolo padesátce přítomných diváků nakonec jednu jedinou branku, o kterou se postarali hosté. Stachy tento důležitý gól vstřelily po rohovém kopu, který propasíroval za Duškova záda Jan Řezník těsně před koncem prvního poločasu. Domácí se sice na tuto inkasovanou branku snažili po celý zbytek utkání zareagovat, proti však byla hostující obrana v čele s nestárnoucím brankářem Jiřím Formánkem, který se k týmu připojil na konci zimní pauzy. 

Stav utkání 0:1 nakonec vydržel až do konce utkání, a tak Stachy oslavily veledůležité tři body, díky kterým se Sokol dotáhl na jedenáctý Dražejov a odskočil Chelčicím na sedm bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Chelčice
Jaroslav Křenek - kapitán: Do jarní části soutěže jsme vstupovali s tím, že pokud chceme pomýšlet na záchranu, musíme získávat body alespoň doma. Bohužel hned na první pokus se nám to nepovedlo. Všechny body si odvezl soupeř, i když vlastně ani jednou pořádně nevystřelil na bránu. Gól jsme dostali po rohu, kdy se míč do sítě odrazil od zad jednoho z hráčů Stach. Naše snažení o vstřelení branky končilo před šestnáctou hostů. Když nedáme doma branku, nemůžeme vyhrát. Tak to bohužel je.

TJ Sokol Stachy
Pavel Mareš - vedoucí mužstva: Šlo o remízový zápas, ve kterém jsme byli o ten jeden gól šťastnější. Jsme rádi za dobrý vstup do jarní části soutěže a za důležité body se soupeřem o udržení v soutěži. Na utkání bylo vidět, že šlo o první zápas jara



Sestavy


FK Chelčice
P. Dušek [-] - J. Hajný [-] , R. Kapusta [-] , M. Šácha [-] (45. M. Machnyk [-] ) , V. Tesař [-] (70. J. Turek [-] ) , V. Pícha [-] (45. T. Koberna [-] ) , J. Chalupský [-] (75. J. Koloušek [-] ) , T. Tlapa [-] , M. Švec [-] (45. P. Celý [-] ) , T. Kouba [-] , J. Křenek [-]

TJ Sokol Stachy
J. Formánek [-] - P. Záleský [-] , L. Hovorka [-] (85. P. Foltýn [-] ) , F. Bílý [-] (70. T. Kortus [-] ) , M. Rypl [-] (50. D. Pek [-] ) , V. Lukeš [-] , J. Kadlec [-] , D. Červený [-] , A. Lutovský [-] , J. Řezník [-] , T. Fleišer [-]

ŽK: 35. J. Řezník , 39. P. Záleský , 84. T. Kortus .
Hráči zápasu: J. Řezník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - ZLATOHLÁVEK Martin, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: remíza

Souboj dvanáctého a třináctého týmu. Očekávám vyrovnaný zápas, který skončí 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Souboj o útěk ze dna vyjde lépe Královákům ze Stach.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích