1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rána Adama Novotného přisoudila Březí tři body


Branky


21

Na podzim tito soupeři přinesli divákům dvanáctigólovou přestřelku, kterou ovládl Dražejov. Role se tentokrát obrátily a o osudu utkání rozhodla jediná branka, o kterou se postaralo domácí Vlachovo Březí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna rána

Úvodní minuty utkání přinesly po jedné šanci na každé straně a zatímco domácí Adam Novotný nedosáhl na přízemní centr Toncara, tak se na druhé straně po rohovém kopu dostal k hlavičce Filip Brázda, ten však naopak mířil pouze do boční sítě. Na řadě tak byli opět Kozlíci a v 11. minutě využili Kozlíci výborného dostupování hostujících hráčů. Po získání míče v podání Toncara se zrodila kombinace, na jejímž konci stál Adam Novotný, jehož utažená rána se zastavila až o síť hostující branky. Mladší z bratrů Novotných mohl navíc ve 25. minutě přidat i druhou branku, svojí hlavičkou po centru Hojdekra však mířil těsně nad. Na začátku 30. minuty o sobě dali vědět také hosté z Dražejova, rána Hrčka však mířila těsně mimo, a tak první poločas skončil jednobrankovým vedením Kozlíků.

Drama?

Druhý poločas opět započali aktivněji domácí a v první šanci se objevil Michal Novotný. Jeho pokus ve 49. minutě však skončil pouze na boční síti. Postupem času se hosté snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat a otevřená zadní vrátka lákala k rychlým protiútokům, které se i dostavily. Ani jeden ze dvou protiútoků vedených Michalem Novotným však neskončil zdárným zakončením. V 72. minutě se přece jenom domácí dočkali branky, ta však nemohla být kvůli ofsajdu uznána a na řadu tak přišel Dražejov. V 77. minutě nejprve vytáhl Kouba přímý kop Náhlíka na rohový kop, ze kterého následně hosté málem srovnali. Míč na brankové čáře však k jejich smůle dokázal zastavit obránce Kužvart. Hosté ovšem neměli dost a další přímý kop odvrátil o dvě minuty později svojí hlavičkou tentokrát Hubáček. Domácí přežili nebezpečnou hostující pasáž a v 86. minutě mohli definitivně stvrdit tříbodové vítězství, střídající Lukeš ale mířil nad branku stráženou Brožem. V nastavení se, kromě několika dalších šancí domácích, také červenalo, neboť hostující kapitán Poláček zastavil v gólové šanci Adama Novotného a následně si vysloužil rovnou předčasný odchod do sprch.

Ani tento fakt již na výsledku utkání nezměnil a tak si Vlachovo Březí připsalo první jarní vítězství a po výsledku 1:0 berou svěřenci Františka Fencla důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Vlachovo Březí
FCVB: Jsme rádi za tři body a vítězný vstup do jara. V prvním poločase jsme však měli proměnit některé další svoje šance. Nepovedlo se a ve druhém poločase jsme tak málem o vítězství přišli, nebýt pohotového odkopu na brankové čáře a dalších obranných zákroků.

TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: Nedělní zápas nám v Březí moc nesedl. V oslabené sestavě jsme se hrozně nadřeli na každou šanci a terén nám dělal také problémy. První půlku hráli domácí lépe a po našich chybách šli do vedení střelou před vápnem. Brož už viděl míč na poslední chvíli a nemohl nic dělat. V druhé půli jsme hru, až na pár trestuhodných chyb zlepšili a měli i nebezpečnější šance. Bohužel bez výsledku. Domácí museli vykopávat balon z brankové čáry. Pak ještě několik přímáků těsně míjelo bránu. Trápí nás koncovka a musíme s tím něco rychle dělat.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] (89. R. Lauda [-] ) , M. Novotný [-] (68. J. Lukeš [-] ) , J. Toncar [-] , Š. Kužvart [-] , A. Novotný [-] , L. Martínek [-] (51. J. Hubáček [-] ) , J. Bízek [-]

TJ Dražejov
P. Brož [-] - D. Náhlík [-] (82. T. Hynek [-] ) , D. Hlavin [-] , D. Pojsl [-] (68. M. Bračok [-] ) , M. Mertl [-] , O. Koutský [-] , P. Poláček [-] , M. Křiváček [-] , T. Hrčka [-] (85. J. Holfeld [-] ) , K. Krýsl [-] , F. Brázda [-]

ŽK: 58. M. Novotný , 65. J. Hubáček , 77. Š. Kužvart , 78. M. Hojdekr . ČK: 91. P. Poláček .
Hráči zápasu: A. Novotný .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ŤUPA Michal, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že tady jsou domácí favoritem a měli by zvítězit. Tipuji výsledek 3:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kozlíci jsou doma silní a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích