3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice ve Volyni srdnatě bojovaly, nakonec však všechny body bere Slavoj


Branky


21

Slavoj Volyně pomýšlí na ty nejvyšší příčky a jarní část chtěli svěřenci Luďka Cimrhanzla začít vítězně proti posledním Netolicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj!

Jenže Netolice domácím nechtěly dát nic zadarmo a hrál se tak velice vyrovnaný duel, ve kterém se fanoušci dočkali první branky v 18. minutě. S ranou Václava Chvosty si sice ještě brankář Mádl poradil, na následnou dorážku v podání Filipa Gašpar byl však už krátký a domácí se ujali důležitého vedení. O to však Slavoj o šest minut později přišel, když se povedenou akcí prezentoval Miroslav Raušer. Stav utkání 1:1 nakonec vydržel až do konce poločasu a to i díky tomu, že Netolice přežily nebezpečnou šanci domácích v závěru poločasu. 

Důležitý článek Chvosta

Na začátku druhého poločasu tak přišla řada na Netolice a hosté nebyli daleko od vedení. Jejich šance však neskončila klobnou střelou, a tak přišel trest. Dlouhý nákop se po vyhrané hlavičce dostal až k Václavu Chvostovi, který si poradil s hostujícím brankářem a poslal Slavoj opět do vedení. Jedenáct minut na to navíc přidal definitivní pojistku na vítězství Kristián Hájek, který mířil přesně k tyči.

Slavoj tak nakonec vstoupil do jara vítězně a po výsledku 3:1 bere všechny tři body. Naopak Netolice nadále zůstávají na posledním místě. Ty důležitější zápasy pro "Buchtáře" však teprve přijdou.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Vstup do jarní části sezóny jsme měli dobrý hosty jsme nepouštěli do žádných větších šancí. Už v 18. minutě obraně utekl Václav Chvosta jeho střelu ještě brankář vyrazil, ale dobíhající Gašpar se už do prázdné branky nemínil. O pár minut později, ale netolický Raušer předvedl skvělou individuální akci a střelou z poza vápna nedal Mrázovi šanci. Do konce poločasu jsme měli dvě tutové šance ale ani jednu jsme nedokázali proměnit. Po změně stran jsme hned v první minutě měli další šanci, ale opět ve finální fázi jsme nebyli přesní. Až v 61. minutě opět Václav Chvosta utekl obraně a kličkou brankáři nadal šanci. Pojišťovací branku jsme přidali v 72. minutě, když Kristián Hájek svým pohybem oklamal obránce a střelou na zadní tyč přidal třetí branku. Po konce zápasu měli netoličtí pár dobrých závarů, ale všechny dokázal zlikvidovat výborný Mráz.

1. FC Netolice
Roman Mužík - trenér: První poločas nebyl v našem podání špatný a za stavu 1:1 jsme mohli i jít do vedení. Bohužel jsme ale nedali a záhy nás domácí potrestali a gól na 2:1 nás položil hodně v hlavách. Za mě to bylo na remízový zápas, nakonec však nebereme ani bod.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - V. Chvosta [-] (91. M. Chvosta [-] ) , P. Hájek [-] , J. Chvosta [-] (87. J. Čužna [-] ) , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (86. V. Janoušek [-] ) , M. Vávra [-] , F. Gašpar [-] (80. J. Peterka [-] ) , M. Hejtmánek [-] , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-] (90. B. Šitner [-] )

1. FC Netolice
M. Mádl [-] - D. Ryneš [-] (46. V. Ficl [-] ) , J. Lukáš [-] , P. Fux [-] , D. Reindl [-] , R. Hudec [-] , M. Baloušek [-] , V. Fišer [-] , V. Plojhar [-] , F. Rokůsek [-] (80. R. Mužík [-] ) , M. Raušer [-] (87. V. Vlášek [-] )

ŽK: 46. P. Hájek , 78. F. Dlouhý , 89. J. Peterka , 91. V. Chvosta - 38. J. Lukáš , 40. M. Mádl , 77. V. Plojhar .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ťupa Michal - ČERNÝ Jan, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: výhra domácích

Volyně přivítá doma poslední tým tabulky. Očekávám zde výhru domácích v poměru 4:0, stejně jako na podzim v Netolicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí na svém hřišti nad Blanicí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů