1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Tatranu přišla o vítězství ve Střelských Hošticích v závěru utkání


Branky


21

Úvodní kolo přineslo jeden z nejzajímavějších zápasů do Střelských Hoštic, kam zamířila prachatická rezerva Tatranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záchrana na poslední chvíli

Zápas druhého se třetím přinesl brankové šance až ve druhém poločase. Hoštice, které zatlačily hosty na jejich polovině, se dostávaly do nebezpečných příležitostí, které však dokázal zlikvidovat brankář Prihara. Tlak, jenž se postupem času stupňoval, Tatran přežil a následně se ke slovu přihlásily i Prachatice. Ty se nakonec i ujali vedení v 67. minutě, kdy na konci povedeného protiútok stál Tomáš Balica

Jednobrankový náskok mohli hosté následně i navýšit, proti byl však brankář Vlk, který udržel domácí naděje na body. Čas pomalu plynul a v 89. minutě se Sokol dočkal vyrovnání z přímého kopu, který nakonec dostal do prachatické sítě Vojtěch Braťka. Souboj dvou týmů z horních pater tabulky tak přinesl remízu za poměru 1:1, ze které nejvíce vytěžil .



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda - kapitán: Na úvod jara jsme na svém hřišti přivítali souseda v tabulce a to B-tým Prachatic. Od úvodních minut bylo patrné s jakou taktikou soupeř přijel a to bránit ve většině hráčů vlastní pokutové území a spoléhat se na protiútoky. Bohužel se ukázalo, že zvolená taktika soupeři přinesla úspěch. Přes naši velkou územní převahu se nám nepodařilo vstřelit branku a soupeř nás v 67. min. potrestal z rychlého protiútoku po odvrácení našeho rohu. Alespoň bod jsme zachránili minutu před koncem utkání, kdy se po standardní situaci ve skrumáži před hostující brankou nejlépe orientoval Braťka a vyrovnal. Hosty podržel výbornými zákroky gólman. Vzhledem k průběhu utkání bereme bod všemi deseti.

FK Tatran Prachatice B
Josef Hopfinger - trenér: Vzhledem k souběhu utkání s naším áčkem jsme museli využít služeb několika dorostenců, kteří ráno hráli svůj zápas. I přes tyhle lehké personální komplikace jsme jeli do Hoštic se sebevědomím odvézt nějaké body. První půle byla poměrně vyrovnaná ale bez vyložené šance na obou stranách. Ve druhé části nás domácí i za pomoci velmi silného větru přimáčkli k pokutovému území. Přežili jsme několik nebezpečných standardek a několik střel z hranice vápna výborně kryl brankář Prihara. Po úvodním tlaku jsme se ke slovu dostali my a souhru Tesárka s Balicou druhý jmenovaný perfektně proměnil. Patnáct minut před koncem jsme měli možnost utkání definitivně rozhodnout kdy náš další samostatný únik zneškodnil domácí brankář. Domácí dostali možnost v poslední minutě zahrávat přímý kop, který jsme si bohužel nepohlídali a přišli tak v posledních vteřinách o vítězství. Když jsme byli takhle blízko, samozřejmě nás remíza štve, na druhou stranu je třeba přiznat, že domácí byli zejména v druhé půli lepší a my tak bod musíme brát.



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
T. Vlk [-] - D. Šperl [-] , M. Kokrda [-] , V. Hozman [-] , O. Koudelka [-] - P. Málek [-] , K. Heřman [-] , V. Dohonyi [-] , P. Zídek [-] - P. Hlava [-] , P. Rejšek [-] (46. V. Braťka [-] )

FK Tatran Prachatice B
J. Prihara [-] - J. Hrbek [-] (90. T. Kojan [-] ) , A. Břicháček [-] (46. V. Mikulášek [-] ) , J. Tesárek [-] , M. Trost [-] , P. Miesbauer [-] , A. Vlk [-] , D. Kukačka [-] (69. M. Černý [-] ) , T. Balica [-] , F. Kolda [-] , M. Gramblička [-]

ŽK: 47. M. Kokrda , 88. V. Braťka - 23. J. Tesárek .
Hráči zápasu: V. Braťka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Vladimír - HONZÁK Tomáš, ŠÍP Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Václav Kucul
Tip experta: výhra domácích

Sice jde o souboj druhého se třetím, ale bodový rozdíl je mezi těmito týmy velký. Myslím si, že domácí nezaváhají a porazí prachatické béčko 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zápas sousedů v tabulce lépe zvládnou domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů