2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 10:30

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Tak, generálku na dokopnou máme za sebou, hrálo se dopoledne, takže sobota byla dlouhá a náročná. Myslím, že zaslouženě jsme převzali pohár a medaile, koupání v kašně proběhlo, oslavili jsme to poctivě, to se podle mě nikdy neomrzí. Zápas s rezervou Trhových Svinů měl svou kvalitu, hlavně první poločas byl i pro diváky myslím koukatelný. My začali aktivně a vytvořili si více příležitostí, ale buď jsme nezakončili dobře nebo nás vychytal brankář hostí. I náš gólman Dvořák nás v první půli podržel při jedné vyložené šanci hostujícího celku. Do vedení jsme se tak dostali po jedné z dobře zahrávaných standartních situací, když se po rohu hezky prosadil hlavou Mahák. Hned na začátku druhého poločasu přetlačil na vápně stejný hráč obránce hostí a zvýšil naše vedení. Hra byla vyrovnaná až do samého závěru, náznaky byly na obou stranách, ale vyložené příležitosti nikoli, branka tak již nepadla. Mrzí mě dvě zraněními vynucená střídání středních záložníků, protože přibyli k již laborujícím Vincikovi a Janošťákovi, což vzhledem k avizovaným absencím na sobotní zápas do Krumlova není úplně dobrá zpráva. Ale to budeme řešit až v týdnu, momentálně je třeba si užít to, že od loňského října to byl patnáctý vítězný zápas v řadě, z toho desátý s čistým kontem, neskutečná bilance, všechna čest všem, co se na ní podílí.




Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Jirkovský [-] , F. Novák [-] , J. Růžička [-] , D. Kiš [-] - J. Máčl [-] , M. Fišer [-] (41. I. Štangret [-] ) , P. Prenner [-] (70. T. Tůma [-] ) , F. Traxler [-] (46. Z. Jedlička [-] ) - J. Růžička [-] , M. Mahák [-] (85. J. Mrkvička [-] )

TJ Spartak Trhové Sviny B
M. Popovič [-] - L. Rolínek [-] (72. J. Lukeš [-] ) , J. Gažák [-] , P. Graman [-] , O. Kolář [-] , D. Majer [-] , M. Fatura [-] , A. Perfoll [-] , M. Smoleň [-] , K. Korčak [-] (54. O. Hruška [-] ) , J. Kostohryz [-]

ŽK: 89. Z. Jedlička - 26. J. Gažák , 42. J. Borek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Vladimír - HÁŠA Richard, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Favorit nenechá nic náhodě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích