2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

17.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Lhenice opět navýšily vedení v tabulce


Branky


19

Skóre 2:0 ve prospěch domácího celku začíná být v jarní části sezóny pro Chvalšinské zakletým. Zatímco v úvodním klání stejným výsledkem podlehl Sokol Kaplici, rovněž dvěma brankami vyprovodil ze své domoviny rezervu Trhových Svinů. Všechny tři jarní duely přitom mají společného jmenovatele. Prohrávající mužstvo vždy doplatilo na své chyby. Lhenice hostily zápas, který mnoho fotbalové krásy nenabídl, přesto byl pro místní tým účelný, ten v čele navýšil svůj náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do vedení hned v úvodu, kdy krásný centr na malé vápno trefil k tyči David Jirkovský. Hostujicí tým v prvním poločase moc nebezpečnýž nebyl. Ve druhém už Chvalšiny kousaly, ale branku nevstřelily. Naopak na druhé straně vyšel domácím brejk a Igor Štangret pečetil na 2:0.



Ohlasy k zápasu


SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Budu se opakovat, opět platí, že jsme i další soutěžní utkání zvládli výsledkově, ale že to nebylo vůbec snadné. Začali jsme slušně a ve velmi teplém nedělním počasí byli od začátku aktivnějším týmem, což nám přineslo i úvodní branku zápasu. Takto nám to vydrželo asi do 30. minuty, pak hosté srovnali hru, osmělili se a ukázali, že umí svým pohybem i zlobit. Celkově to ale bylo z obou stran hodně utahané, spíše bojovné, diváci moc pohledných fotbalových akcí neviděli. My se snažili být aktivní po stranách, hosté nakopávanými míči za obranu, po kterých se ojediněle dostali i k zakončení. Mě těší kromě tří bodů nula vzadu, co mě ale hodně trápí, jsou vynucená střídání pro zdravotní problémy, protože to nás dostává do složité situace, už teď k utkání nebyl kvůli problémům s kolenem k dispozici Vincik. Snad se někteří kluci dají přes týden dohromady, abychom byli aspoň na víkend připraveni.

TJ Sokol Chvalšiny
Imrich Hrabovský (vedoucí): Po bodovém zahojení z minulého týdne opět přišel venkovní zvrat, kde jsme se nedokázali ani jedinkrát prosadit. Přestože bych Lhenice nerad jakkoliv shazoval, k poražení byly. Minimálně jednobodový lup byl tentokrát reálný. Nezvládli jsme vstup do zápasu, po naší chybě v rozehře od nás soupeř dostal gólovou příležitost a bez potíží ji proměnil. Během úvodní půle jsme Dvořáka příliš neprověřili a moc jsme toho nezměnili ani po změně stran. Velkou příležitost k vyrovnání jsme prohospodařili a paradoxně po vlastním rohu inkasovali podruhé. Stál proti nám kvalitní soupeř. Lheničtí byli silní a přestože si myslím, že jim zápas úplně nesednul, mnoho horších utkání v sezóně již neodehrají, vyhráli zcela zaslouženě. Z prohry si ovšem velkou hlavu neděláme, výsledek s lídrem pro nás není ostudný a důležitější jsou pro nás jiné zápasy. Třeba hned ten nadcházející, kdy doma vyzveme Frymburk.



Sestavy


SK Lhenice
J. Dvořák [-] - D. Trojan [-] , F. Novák [-] (55. D. Kiš [-] ) , J. Růžička [-] , Z. Jedlička [-] - J. Máčl [-] (86. F. Traxler [-] ) , M. Fišer [-] , P. Prenner [-] (65. T. Tůma [-] ) , D. Jirkovský [-] - J. Růžička [-] (77. I. Štangret [-] ) , M. Mahák [-] (46. M. Janošťák [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
R. Vosejpka [-] - M. Anderle [-] (55. J. Klíma [-] ) , J. Taher [-] (69. V. Decarli [-] ) , M. Babinský [-] , R. Kaprál [-] (78. M. Sivák [-] ) , P. Zwifelhofer [-] , D. Fuciman [-] , M. Štěpánek [-] (55. V. Aust [-] ) , M. Postl [-] , J. Decarli [-] , T. Holas [-]

ŽK: 63. M. Babinský .
Hráči zápasu: J. Růžička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - VEJČÍK Vít, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Rudolf Švec
Tip experta: výhra domácích

Lhenice potvrdí roli favorita a vyhrají 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích