Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov B rozdrtil Olešnici


16

Domácí rezerva nastoupila proti poslední Olešnici. Ta už začíná ztrácet kontakt s týmy nad ní a po tomto kole je rozdíl mezi poslední Olešnicí a předposledním týmem sedm bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešnice začala pečlivou obranou a domácí tým se těžko prosazoval. Přesto šel domácí tým do vedení brankou Daniela Poláčka. Pak až do třicáte minuty nenašel domácí tým recept na obranu Olešnice. Po půl hodině hry se trefil brankář v útoku Oliver Polanský. Další branka už nepadla a tak šel domácí favorit do kabin s vedením 2:0. Druhý poločas domácí tým odstartoval kanonádu. Začal ji Roman Šára. Dvě branky přidal Oliver Polanský. Hattrick vstřelil Jindřich Kordík a dvakrát Šimon Šindelář. Ten jednu z branek trefil parádníma nůžkama. 

Zápas tak skončil výhrou 10:0 a domácí tým se dostal na druhé místo tabulky. Olešnice je poslední a se záchranou to bude mít hodně těžké.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov B
Rudolf Švec (brankář): Prvních 20 minut bylo těžké se prosadit, jelikož soupeř byl dost zatáhnutý a vedli jsme jen 1:0. Ale snažili jsme se furt do nich tlačit a hrát tu naši hru, co jsme hráli na podzim a to nám začalo vycházet. A pak už to tam napadalo. Soupeř měl asi 2 nebo 3 šance, ale nic velkého. Do ničeho jsme je prakticky nepustili. Takže náš zápas hodnotím velmi kladně a jsem spokojený.

TJ Sokol Olešnice
Lukáš Lenk (kapitán):



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov B
R. Švec [-] - J. Kordík [-] , O. Polanský [-] (66. V. Brankov [-] ) , T. Šindelář [-] , L. Trapl [-] (58. V. Schuppler [-] ) , R. Ryneš [-] , F. Weiss [-] (46. M. Trapl [-] ) , R. Šára [-] , D. Poláček [-] , Š. Šindelář [-] , F. Lach [-]

TJ Sokol Olešnice
D. Janeček [-] - L. Lenk [-] , J. Lust [-] , F. Bína [-] , R. Chrástka [-] , O. Husa [-] , D. Meregya [-] (11. R. Brousek [-] ) , M. Koktavý [-] , M. Buřič [-] , M. Lechner [-] , B. Bahenský [-]

ŽK: 49. J. Lust .
Hráči zápasu: J. Kordík , Š. Šindelář , O. Polanský .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křížek Danek - ŠVEC Hynek, BLAŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Olešnice byla za mě jasně nejslabší tým, proti kterému jsme na podzim nastoupili. Proto nemůžu hrát nic jiného než jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích