3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:00

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Malše Roudné porazilo Ledenice


Branky


16

Béčko Malše se poprvé představilo v jarní části na domácím trávníku. V posílené sestavě o několik pendlů se dlouho nemohlo proti dobře hrající Ledenicím prosadit a ještě osm minut před koncem prohrávalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým měl míč více na kopačkách a hostujicí tým z Ledenic neustále hrozil z brejků. Do vedení šel domácí tým, když míč za záda hostujícího brankáře dostal Martin Benda. Jenže do konce poločasu přišel obrat Ledenic, když se trefil Jan Fencl a Milan Bicera. Domácí tým to srazilo a do konce poločasu se mu nedařilo. 

Druhý poločas se domácí tým hnal za vyrovnáním, ale to přišlo až sedm minut před koncem záslouhou Dominika Hroudy. Tři body vystřelil domácím nakonec Lukáš Wohlgemuth. Domácí tým přišel ještě v závěru o vyloučeného Roberto Jinšíka. Tři body, ale rezerva Malše Roudné uhájila. 



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Michal Rybák (trenér): „Věděli jsme, že nás nebude čekat jednoduché utkání, ale chtěli jsme potvrdit body z Olešnice. Od začátku jsme měli více míč na noze, ale nedařilo se nám prosadit do vápna a k nebezpečnému zakončení. Ztráceli jsme balony a Ledenice nám dobře nacvičenými brejky dělaly velké problémy. V 17. minutě se nám po krásně rozehrané akci na jeden dotek a podařeném centru povedlo po zakončení Michálka a doklepnutí Bendy dostat do vedení. Pak jsme byli stále opticky více na míči, ale nedařilo se nám zakončení a byli jsme potrestáni ve 29. minutě, kdy po nedomluvě a nedůrazu v obraně srovnal Fencl. Obdržená branka nás klasicky srazila a ve 35. minutě jsme po ztrátě balonu a rychlém brejku Ledenic prohrávali 1:2. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že uděláme maximum pro lepší výsledek. Byli jsme herně více na míči, dostávali se i do šancí, ale nebyli jsme schopni je dotáhnout. Naopak Ledenice pořád hrozily z brejků. Nám se však v 83.minutě povedlo jeden rychlý protiútok po přihrávce Bendy přetavit ve vyrovnávací branku, kterou vstřelil Hrouda. Kluci to na hřišti vůbec nezabalili a v poslední minutě jim odměnou byla vítězná branka, kterou po přihrávce Michálka vstřelil Wohlgemuth. Bohužel ještě v nastavení jsme přišli o vyloučeného Jinšíka, který hasil naše zbytečné propadnutí uprostřed hřiště. Vím, že je to pro Ledenice krutý výsledek, neodehrály špatný zápas, my naopak nezahráli nejlépe, ale na konci jsme byli šťastnější.“




Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - P. Volák [-] (80. J. Tomášek [-] ) , P. Vařil [-] , Š. Kalina [-] , R. Jinšík [-] - L. Skála [-] , M. Michálek [-] , L. Wohlgemuth [-] , P. Jusufi [-] (68. O. Hlávka [-] ) - A. Goretki [-] (46. D. Hrouda [-] ) , M. Benda [-] (90. F. Stieranka [-] )

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] , T. Maxa [-] , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , J. Fencl [-] , M. Bicera [-] , J. Čermák [-] , P. Lavička [-] , J. Kubec [-] (14. M. Volf [-] )

ŽK: 29. A. Goretki , 71. R. Jinšík - 26. V. Babka , 86. M. Volf . ČK: 93. R. Jinšík .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - HNILIČKA Jaroslav, STUDENÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase věřím více hostům z Ledenic, kteří velmi kvalitně posílili. Věřím, že tým s Patrikem Lavičků moc prohrávat nebude a zde si odveze tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích