4:2
(3:2)
20. V. Moudrý
23. M. Blažek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Trhových Svinů začalo jaro vítězně


Branky


18. F. Pavel , 31. V. Pavel , 36. F. Pavel , 58. L. Tuscher - 20. V. Moudrý , 23. M. Blažek (p.)
17

Rezerva Trhových Svinů zažila povedený podzim a v prvním jarním kole na něj okamžitě navázala

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým už pod vedením nového trenéra Jakuba Borka začal aktivně a František Pavel poslal domácí do vedení. Jenže pak přišla zlá tříminutovka domácích. Nejprve vyrovnal Vojtěch Moudrý a po něm využil výhodu pokutového kopu Michal Blažek. To domácí tým probralo a zásluhou Vojtěcha Pavla a Františka Pavla zápas otočil. 

Druhý poločas patřil opět domácím, kteří se spousty šancí vytěžily pouze jednu branku. Střelcem byl kapitán týmu Lukáš Tuscher. Domácí tým, tak navázal na povedený podzim, a společně s Boršovem okupují druhou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny B
Lukáš Tuscher (kapitán): Prvně bych chtěl říct, že v zimní přestávce u nás proběhla výměna trenéra, který skončil hluboko za očekáváním vedení, jelikož po fantastické loňské sezóně, kdy jsme skončili na krasném dvanáctém místě, jsme letos po půl roce skončili až třetí. Doufám, že mě doteď nikdo nebral vážně, děkujeme za podzim. Po náročné zimní přípravě, kdy jsme se jako tým viděli od listopadu poprvé až minulý víkend při prvním přateláku a zároveň generálce proti Novým Hradům, jsme zjistili, co po nás nový trenér Kuba Borků bude chtít, hlavně zbytečně nic nenakopávat a hrát kombinačně. To si myslím, že se nám převážně dařilo a po 18 mimutách jsme šli do vedení. Poté nastal 3minutový zkrat, který jsem zavržil hloupým faulem ve vápně - sorry chlapi. Do poločasu jsme dále hráli fotbal, jaký jsme chtěli a povedlo se nám dostat znovu do vedení. O poločase jsme si dali za úkol hlavně neinkasovat a ideálně dát gol, aby se nám hrálo klidněji. To se nám po pár jasných neproměněných šancí povedlo a tím pádem bereme první jarní výhru a pokračujeme ve velmi dobré sezóně. Chtěl bych zmínit skvělý výkon hlavního rozhodčího Tupého a popřát brzké uzdravení hostujícímu utočníkovi Jánošíkovi.

SK Mladé
Vojtěch Moudrý (kapitán):



Sestavy


TJ Spartak Trhové Sviny B
J. Tomášek [-] - M. Smoleň [-] , M. Fatura [-] , V. Pavel [-] (86. A. Korčák [-] ) , L. Tuscher [-] (80. P. Vondruš [-] ) , J. Tůma [-] , M. Kodras [-] , J. Gažák [-] (72. V. Hruška [-] ) , F. Pavel [-] , J. Šafránek [-] (65. K. Juráň [-] ) , P. Graman [-] (77. D. Majer [-] )

SK Mladé
J. Černý [-] - J. Janáček [-] , M. Zemek [-] (59. J. Kudlata [-] ) , A. Kolář [-] , P. Šimek [-] - R. Kneys [-] (71. D. Niedl [-] ) , M. Blažek [-] , T. Kočvara [-] , V. Šafrata [-] - V. Moudrý [-] - O. Jánošík [-] (40. D. Vrzal [-] )

ŽK: 55. J. Tůma - 35. O. Jánošík , 55. V. Moudrý .
Hráči zápasu: F. Pavel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tupý Petr - STUDENÝ Josef, SMÍŠEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Hromada
Tip experta: výhra domácích

Tady také záleží na výpomoci hráčů z áčka, takže tipuju 2:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích