4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:30

17.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blaník si bez potíží poradil s Hrdějovicemi


Branky


33

Ze zápasu máme reportáž a ohlasy z obou táborů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí v úvodu vyčkávali, co hosté předvedou. Ti se tak nějak snažili hrát fotbal a byl z toho spíš velký problém, nežli účinná taktika. Nejdříve propadl dlouhý nákop domácích a útočník Kadlec běžel sám na bránu - 1:0. Pak Tressl ztratil balón na půlce a jelikož byl obránce, útočník se řítil sám na stopera Kocha, který ho sice dobře vystál ale Nosek si posunul balón na pravou nohu a poslal míč přímo do protipohybu gólmana hostí - 2:0. A aby toho nebylo málo, přišlo nedorozumění v hostující rozehrávce, což očekával Koloušek, vystihl přihrávku na gólmana a neměl problém trefit po kličce prázdnou bránu. Poločas tedy skončil 3:0.

 

Druhý poločas

Domácí i nadále hráli v bloku a spoléhali na brejkové situace. Hosté hru zjednodušili a bylo to trochu vidět, minimálně směrem dopředu, hlavně po standardkách hosté dokázali zakončit, jednou po hlavičce Tressla zvonila tyč, pak po další hlavičce výborně zachytal gólman domácích Vojtíšek. Pak přišel další trest po rychlém brejku a domácí zvýšili Kolouškem na 4:0. Následně i kvůli rozhodčímu byla hra hodně rozkouskovaná a tak se zápas spíše jen dohrál.

 

AUTOR: M. Tressl

 



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš (trenér): I když výsledek vypovídá o jednoznačném našem vítězství, tak hosté nepůsobili vůbec odevzdaným dojmem. V poli vcelku vyrovnané utkání, o našem vítězství hlavně rozhodlo řešení gólových situací, kdy nám se dařilo správně zakončovat, narozdíl od hostů. Pomohl nám rychlý gól na začátku utkání. Hosté nepůsobili vůbec špatně a není náhoda, že z předchozích jarních zápasů získali plný počet bodů. Poslední 2 kola se nám dařilo střelecky, rád bych, abychom to přenesli i do dalších zápasů.

TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Jeli jsme do Strunkovic samozřejmě spíše překvapit než pro jisté body, ale hned na začátku jsme doslova darovali tři branky domácím a to zápas rozhodlo. Druhou půli jsme hru sice zlepšili, ale tak zkušené mužstvo jako jsou Strunkovice si už výsledek v pohodě pohlídalo. Příště to doma musíme napravit s dalším týmem z čela!



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - V. Páník [-] (69. R. Žurek [-] ) , J. Nosek [-] (87. A. Kašpar [-] ) , M. Honomichl [-] , D. Zoubek [-] , P. Beneš [-] , K. Pícha [-] , T. Koloušek [-] , F. Funda [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
L. Nechvátal [-] - M. Tressl [-] , M. Sloup [-] , F. Záveský [-] (65. J. Melichar [-] ) , J. Koch [-] (46. Z. Filípek [-] ) , M. Studnička [-] (80. L. Peiger [-] ) , L. Kaisler [-] (63. M. Ridvan [-] ) , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , P. Voráček [-] , O. Lipold [-] (59. M. Hrdlička [-] )

ŽK: 83. M. Sloup , 84. M. Hrdlička , 86. M. Tressl .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Petričák Daniel - ČERNÝ Jan, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

redakce fotbalunas.cz

Expert: Šimon Stifter
Tip experta: výhra domácích

Souboj prvního s posledním. Hrdějovičtí ale ukázali, že nic nevzdávají a nebudou snadným soupeřem pro Strunkovice. Přece jen si ale myslím, že poctivá defenziva domácích nic nepodcení a po vyrovnaném boji Strunkovice nakonec prolomí obranu hostů a udeří víckrát. Tipuji 3:0, ale budu fandit spíš hostům, aby to bylo do konce sezony v tabulce ještě zajímavý, jak nahoře, tak dole.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strunkovičtí naváží na poslední kolo a Hradějovice to odnesou.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích