Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 11:30

15.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice se hlásí: na jaře chceme vyhrávat!


Branky


25

Za celý podzim získali Hrdějovičtí jedinou výhru. Teď ji získali hned v prvním jarním kole, loupili v Sousedovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas se nehrál na úplně dobrém terénu, takže fotbalu to moc nepřidalo, od začátku bylo jasně vidět, kdo bude udávat tempo. Je sice pravda, že hosté prvních zhruba 15 minut měli tlak, ale po vstřeleném gólu Studničkou jejich aktivita dost opadla a spíše hráli v zataženém bloku, domácí spoléhali na dlouhé balóny za obranu, které hostům dělaly potíže. Nakonec díky velkému množství rohových kopů přišlo vyrovnání Šimkem. Pak měli domácí stále více ze hry. ale po jedné chybné rozehrávce a ztrátě balónu ve středu pole na hranici offsidu číhal mladý Kaisler. kterého našel patičkou Záveský a hosté rázem zase vedli. První půle více nenabídla.

 

Druhý poločas

Druhá půle začala ve stejném duchu jako ta první, hosté bránili v hlubokém bloku a doslova odkopávali míče, byl to hodně bojovný zápas. Domácí měli i nadále velké množství standardek a hosté převážně bránili, jenže pak přišel odkop, který díky obránci domácích znamenal 3. gól hostí, obránce totiž vyslal neúmyslně do útoku dotírajícího Kaislera a ten přízemní přihrávkou našel na přední tyčí Melichara, který ránou na přední tyč nedal gólmanovi šanci. Pak už se zápas jen dohrával. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach (hráč): V prvním jarním kole jsme přivítali na domácím hřišti Hrdějovice. Chtěli jsme navázat na dobré výkony z podzimu. Bohužel se nám na těžkém terénu nedařila kombinace a dělali jsme příliš mnoho chyb v rozehrávce. Navíc jsme se trápili v koncovce. Naše chyby soupeř potrestal a odváží si 3 body. V dalším kole jedeme na první Strunkovice.

TJ Slavoj Hrdějovice
Miroslav Tressl (hráč): Do Sousedovic jsme jeli získat nějaké body v boji o záchranu, věděli jsme, že určitě nebudeme lepším týmem a že na nás domácí vlétnou, což se stalo, ale díky dobré defenzivě a výbornému výkonu gólmana jsme odvezli 3 body. Lepší začátek jara jsme si nemohli přát, snad na něj navážeme doma.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - O. Šimek [-] , J. Šourek [-] , D. Petráň [-] , D. Marcinko [-] (70. L. Blatský [-] ) , J. Hrach [-] , D. Brož [-] , Š. Fábera [-] (61. J. Vítovec [-] ) , F. Duba [-] , M. Hromíř [-] , O. Vaněček [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
B. Šturma [-] - P. Voráček [-] (75. M. Ridvan [-] ) , M. Tressl [-] , F. Záveský [-] , M. Studnička [-] (87. P. Šíp [-] ) , O. Lipold [-] , L. Kaisler [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedvěd [-] , Z. Filípek [-] , M. Hrdlička [-] (78. J. Melichar [-] )

ŽK: O. Vaněček , 23. O. Šimek , 65. J. Hrach - 53. P. Voráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - HANZLÍKOVÁ Aneta, TOMAŇ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Tomáš Koloušek
Tip experta: výhra domácích

Tady tipuju jedničku, Hrdějovice se na podzim dost trápily a nemyslím si , že tomu bude na jaře jinak. Sousedovice jsou doma silné a očekávám vysokou výhru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Znakon doma vyhraje.

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

13. 3. 2024 13:12
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích