Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 13:30

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné na závěr sezony otočilo utkání proti Semicím


Branky


17

Protivínský azyl týmu ze Semic přinesl na závěr letošního ročníku napínavou bitvu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z 0:2 na 3:2

Od úvodních minut měli sice hosté od Malše územní převahu, branky však stříleli "domácí". Semice poslal do dvoubrankového vedení ostrostřelec Pavel Keclík, který vstřelil svůj čtrnáctý a patnáctý gól v letošním ročníku.

Druhý poločas ovšem přinesl zvrat a jiskřičku naděje na body zažehl na hostující straně v 50. minutě Ladislav Vávra, na kterého navíc o pět minut později navázal střídající Lukáš Wohlgemuth střelou z hranice vápna. Čas pomalu plynul, a když už se zdálo, že si týmy body rozdělí, tak přišla 93. minuta a rohový kop Malšanů. Wohlgemuth posadil míč přímo na hlavu Viktora Kadlece, který překonal brankáře Dvořáčka a přisoudil tři body Roudnému.

Malše tak nakonec, díky remíze Olešníku, ukončila svojí premiérovou sezonu v krajském přeboru na stříbrné pozici za mistrovskou Hlubokou. Semice naopak slaví po povedeném jaru záchranu. 



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek - trenér: Už před utkáním jsme věděli, že jsme zachráněni a na hřišti to bylo zejména v první půli znát. Byli jsme vyrovnaným soupeřem Roudného a dostali se díky gólům Pavla Keclíka do vedení. Bohužel se nám však nepovedl začátek druhé půle a rázem bylo vyrovnáno. Roudné převzalo iniciativu, což vyústilo i ve vítěznou branku z rohového kopu. Škoda, že jsme nezískali aspoň ten bod. Podle mě šlo o pohledné utkání, které nám ukázalo, že se můžeme měřit s kýmkoliv.




Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - P. Keclík [-] , F. Blažek [-] , D. Šourek [-] (58. P. Valach [-] ) , Š. Hrdlička [-] , P. Listopad [-] , J. Micka [-] (83. M. Valach [-] ) , J. Sádlo [-] (72. M. Císařovský [-] ) , J. Hrala [-] (58. D. Buchtele [-] ) , J. Keclík [-] , M. Kačírek [-]

TJ Malše Roudné
T. Hřebejk [-] - D. Šrámek [-] , P. Vařil [-] (46. L. Wohlgemuth [-] ) , V. Kadlec [-] , P. Cepák [-] , D. Cepák [-] (64. D. Zíka [-] ) , M. Zach [-] , D. Vogl [-] (78. F. Navrátil [-] ) , M. Zachař [-] , L. Vávra [-] , M. Vlk [-]

ŽK: 53. D. Vogl .
Hráči zápasu: P. Keclík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOČEK Petr - KOLLMANN Jaroslav, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Tomáš Smrčina
Tip experta: výhra hostů

Semice jsou na jaře výsledkově i herně podstatně lepší a dvaadvacet bodů na jaře to dokazuje. Na Roudné to ale stačit nebude a to v Semicích vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů