Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2024 10:15

29.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražické loučení s krajským přeborem přineslo sedm branek od Mirovic


18

Dražice na závěr krajského působení zamířily na půdu nováčka z Mirovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vondrákův den

Sobotní utkání si na mirovickém hřišti doslova "ukradl" pro sebe domácí Tomáš Vondrák, který odehrál svůj zápas sezony! Šestadvacetiletý hráč Mirovic překonal dražického brankáře Počinka rovnou pětkrát a výrazně se tedy podílel na vítězství jednoho z nováčků krajského přeboru.

Na Vondrákův zápas navázala svými góly hned trojice mirovických hráčů, konkrétně Petr Dolejš, Matěj Štochl a gólový účet zápasu uzavřel v 83. minutě Jiří Viták. Na druhé straně se naopak o poslední branku Dražic v krajském přeboru postaral Tomáš Běhoun.

Konečný výsledek 7:1 tak přinesl Mirovicím tři body a konečné sedmé místo. Na druhé straně Dražice sestupují z předposledního místa. 



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Michal Čadek - trenér: Je dohráno, rok plný fotbalových zážitků s touhle úžasnou bandou je u konce. Dneska bylo na mužstvu znát že chce uspět a pak uzavřít sezónu, jak se patří na tým, který byl úspěšný. Hodně vyčníval Tomáš Vondrák který dal 4 góly, ale bez zbytku týmu by to nedokázal. Díky všem klukům, vedeni, sponzorům, divákům, vlastně všem, co mají s fotbalem v Mirovicích něco společného. Rychle na dovolenou a za měsíc nashledanou zpátky.

TJ Dražice
Vlastimil Stuchlík - vedoucí mužstva: Ve 13. minutě jsme prohrávali 0:3. Víc k utkání asi není potřeba říci. Bude to náš boj a je to pouze o nás, jak se k aktuální situaci postavíme.



Sestavy


SK Mirovice
Z. Čejdík [-] (83. J. Vlas [-] ) - J. Král [-] , J. Viták [-] , M. Viták [-] (73. J. Převrátil [-] ) , O. Kocourek [-] , R. Peterka [-] (46. K. Sláma [-] ) , A. Husar [-] , T. Vondrák [-] , J. Císař [-] , R. Převrátil [-] (69. J. Štochl [-] ) , P. Dolejš [-] (25. M. Štochl [-] )

TJ Dražice
J. Počinek [-] - T. Hořejší [-] , T. Běhoun [-] , T. Bareš [-] , J. Stuchlík [-] , R. Cápek [-] , D. Štecher [-] , M. Veselý [-] , J. Štecher [-] , O. Hornát [-] , V. Studenovský [-]

ŽK: 56. R. Převrátil - 61. R. Cápek .
Hráči zápasu: T. Vondrák .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - MROSKO Tomáš, CRKVA Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Tomáš Smrčina
Tip experta: výhra domácích

Mirovice mají kvalitní a zkušený tým. Dražicím bude vyhovovat na jejich styl hry hřiště, které v Mirovicích je. I tak to Mirovice ale zvládnou za tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích