M. Chromý 56. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice na penalty zdolaly Červené Pečky!+FOTO


Branky


56. M. Chromý (p.) - 64. J. Kulhánek
11

Do Nučic přijeli za nepříliš příznivého počasí hráči Červených Peček. Zatímco domácím chyběl především distancovaný Dominik Kočí, hostující tým trenéra Lukáše Křeliny prošel v zimní přestávce další obměnou kádru s vidinou záchrany soutěže. Utkání nepřineslo příliš gólových šancí a tak se po devadesáti minutách šlo do penalt, které skončily lépe pro Nučice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nula k nule

Z prvního dějství se nám toho dochovalo podobně jako z etapy vesmíru před Velkým třeskem - víme o něm, ale to je tak asi vše. Kronikáři se shodují na tom, že domácí tým hrozil především ze standardních situací, kteréžto bravurně zahrával Marek Šulc, zatímco hostující tým více držel míč, ale ve finální třetině hřiště mu chyběl větší klid a kvalita. 



Gólové koření fotbalu však v první půli zůstalo ve špetce fotbalového pána boha - do kabin se totiž šlo za stavu 0:0.

Šance střídají góly

Druhý poločas byl stejně jako druhý díl filmové série s názvem Duna mnohem lepší - padaly totiž góly. V 56. minutě nařídil hlavní rozhodčí Hron penaltu pro domácí a špílmachr Nučic Matěj Chromý s přehledem překonal Svobodu v hostující bráně. 1:0



Skóre 1:0 však na výsledkové tabuli příliš dlouho nevydrželo. V 56. minutě totiž hostující Kulhánek chytře tečoval balón mimo dosah Rybáka a přidělal tak domácímu pořadateli práci se změnou skóre na 1:1. Srovnání skóre Červeným Pečkám pomohlo, najednou se více tlačili do zakončení. Kýžená šance přišla až v 80. minutě, ale jindy jistý Křelina v obrovské šanci selhal. Hosté přeci jen otočili skóre. V 88. minutě se trefil Rauch, ale hlavní rozhodčí signalizoval offside, takže gól neplatil. Po devadesáti minutách svítilo na výsledkové tabuli skóre 1:1, takže dle soutěžního řádu následovaly penalty.

 

Penaltová loterie

 

Vzhledem k tomu, že hostující hráči ve třech případech minuli bránu, dokázali domácí hráči rozstřel zvládnout a ze zápasu si odvést o bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: První domácí zápas po zimní přestávce byl utrpením. Bohužel se nám toho moc nedařilo.Nebezpečí pro soupeře hrozilo pouze ze standardních situací. Zápas to byl vyrovnaný a remíza asi spravedlivá. Každý měl své šance rozhodnout, ale nikomu se to nepovedlo. Penalty jsme zvládli s přehledem a tak máme druhý bod. Pochvala všem co přišli a divákům že přijdou znovu.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Věděli jsme,že v Nučicích nás nečeká nic lehkého a navíc na jejich půdě se nám dlouhodobě moc nedaří. Tentokrát jsme byli po celý zápas jednoznačně lepším týmem, ale nedařilo se nám v posledních 10 metrech pořádně zakončit. Poločas 0:0. V druhé půli nařídil rozhodčí Hron přísnou penaltu a domácí se ujali vedení. Nesložili jsme zbraně a zanedlouho Kulhánkovou tečí vyrovnali. Poté se spíš nehrálo než hrálo.V 80. minutě měl Křelina obrovskou šanci, ale nedal. To se podařilo v 88. minutě Rauchovi, pomezní ofside nesignalizoval ,ale rozhodčí to viděl jinak - offside. Penaltový rozstřel jsme bohužel nezvládli. Tři naši střelci netrefili ani bránu. Vezeme domů bod, což je vzhledem k průběhu utkání strašně málo.



Sestavy


TJ Nučice
T. Rybák [-] - D. Černý [-] , F. Kubalík [-] , M. Jícha [-] , P. Zápotocký [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] , P. Nevšímal [-] , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - L. Chábera [-] , J. Maršík [-] , Z. Bulíř [-] , M. Hejduk [-] - M. Mommers [-] , J. Kulhánek [-] , L. Zientek [-] (83. M. Rauch [-] ) , J. Krupička [-] - L. Křelina [-] , J. Hradílek [-]

ŽK: 62. M. Jícha - 68. Z. Bulíř , 75. J. Kulhánek , 83. M. Hejduk .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hron Karel - HOUDEK Petr (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Excelentní standardky vystřelí domácím vítězství.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích