Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:2
(5:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

15.06.2024 17:00

14.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

V Kočí se slavila vítězná rozlučka, kdy Kameničky rozstřílelo už v první půli pěti góly


10

Kočí skončilo v této sezóně na druhém místě se skóre 94:40 a sedmapadesáti body. Kameničky skončily v této sezóně na šestém místě se skóre 64:58 a jednačtyřiceti body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestigólový poločas ovládli favorité

Šlágr posledního kola sezóny 2023/2024 nabídl zajímavý souboj mezi domácím Kočí a hostujícími Kameničkami. Oba týmy měly co dělat, aby se vůbec sešly na základní jedenáctku, ale nakonec to pro oba dopadlo dobře. V utkání byli domácí jasní favorité, a to už bylo v 5. minutě potvrzené. Radouš vybojoval ve velkém vápně míč, který následně poslal pod sebe Blažkovi, ten sbíhal ze středu hřiště a pohodlným obstřelem se trefil k pravé tyči. Kočí se po rychlém gólu neustále tlačilo do obrovských šancí, které měli oči. Kameničky si toho během prvního poločasu moc nevypracovaly a jejich největší zbraní byla hra na brejky nebo dlouhé míče na hrotového či krajního útočníka. To si ale zkušení hráči z Kočí pohlídali, a tak přišla zase řada na domácí straně. Skvělé prostrčení domácího hráče na naběhnutého Lamberského, který pelášil sám na brankáře a toho neomylně prostřelil, 2:0. Diváci ještě v radosti z vedení o dvě branky, jenže o pár sekund později už to bylo s rozdílem tří branek. Střelcem branky byl opět ve formě hrající Lamberský. Kočští hráči nadále dobývali území Kameniček a díky tomu si připsali čtvrtou branku v zápase. Nejlepší střelec Radouš se prosadil i v posledním zápase, kdy zkušeně nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci. Opět se po čtvrtém vstřeleném gólu radovali domácí. Přišla 33. minuta a nádherná akce po standardní situaci, kterou měl na starost Blažek, ten poslal míč do vápna na hlavu Korečka, který skvěle vrátil míč do předbrankového prostoru, kde číhal Radouš a chladnokrevně vsítil pátý gól zápasu, 5:0. Ve 35. minutě se přeci jen hostující hráči dočkali prvního gólu v zápasu, ten vstřelil Nekvinda, kdy se míč po odrazu od Nepovíma dostal k zmíněnému Nekvindovi, a ten s velkým štěstím vsítil snižující gól, 5:1. S tímto stavem se šlo do kabin.

Dohrávaný druhý poločas

Druhý poločas nabídl menší gólovou nadílku. Tu už ve 48. minutě začal svým posledním gólem v sezóně Radouš. Samostatný únik, který vyřešil obstřelem gólmana, 6:1. Následně se hrál vyrovnaný zápas, jelikož každý dbal na to, aby se nikdo nezranil. Moc šancí k vidění nebylo. Jedna povedená šance přišla v 62. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil hostující tým. Adámek využil svých zkušeností a tým se mohl společně s ním zaradovat. Přesně po deseti minutách se každý přítomný dočkal poslední branky v sezóně 2023/2024, kterou vstřelil střídající Slanař. Trefil se po čtyřech minutách od doby vystřídaní. Rohový kop Blažka doletěl do předbrankového prostoru, kde se míč nachomýtal všude možně po malém vápně, až se dostal ke střelci Slanařovi, a ten špičkou kopačky poslal míč za záda hostujícího brankáře, 7:2. Do konce zápasu se nic víc nestalo, a tak se oba týmy rozešly se slušnou sezónou plných zajímavých zápasů a gólů. Kočí si tak zapsalo historický úspěch v pořadí okresního přeboru Chrudim.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme vstoupili velice dobře, jelikož nám šlo o historické druhé místo v okresním přeboru. V prvním poločase jsme potvrdili roli favorita, kdy jsme během pár minut zaznamenali veliký počet vstřelených branek. To nám dalo klid do zbytku zápasu, který jsme si už jen užívali. Konec nám byl v hospodě, kde jsme vše zapili. Klukům patří veliké DÍK, hlavně těm, co se na to nevybodli!


Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - M. Buznea [-] (68. M. Slanař [-] ) , R. Lamberský [-] (81. M. Dvořáček [-] ) , M. Blažek [-] , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , D. Kudrnka [-] (46. J. Jirásek [-] ) , M. Dvořáček [-] , L. Koreček [-] , L. Štursa [-] , D. Janko [-]

FK Kameničky
Š. Brázda [-] - D. Adámek [-] , R. Adámek [-] , T. Bureš [-] , J. Vařečka [-] , Z. Hloušek [-] , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , M. Bureš [-] , P. Adámek [-] (50. M. Vamberský [-] ) , M. Adámek [-]

ŽK: 37. P. Adámek , 81. J. Nekvinda .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Bednář Robin - HANČ Viktor, DOSTÁL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Kočímu jde o druhé místo, které bude muset obhajít, takže jasná jednička.

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Nepovím
Tip experta: výhra domácích

Kočímu jde o druhé místo, které bude muset obhajít, takže jasná jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 FK Jiskra Heřmanův Městec B 6 24:6 18
2 SK Chroustovice 6 16:7 15
3 Křižanovice 6 21:11 12
4 SK Tuněchody 6 11:20 10
5 SK Chrast 6 18:12 9

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Salfický 9
2 Jan Pilař 7
3 Jan Pertlík 7
4 Jaroslav Kroutil 6
5 Ondřej Pilař 6

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 20 57,1% 0
2 Venca Likeš 18 51,4% 0
3 Radek Hruška 17 48,6% 0
4 Jiří Novotný 16 45,7% 0
5 Miroslav Novotný 15 44,1% 0

Zobrazit celou tabulku