Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2024 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desetigólová bitva vzešla lépe pro domácí Tuněchody, dvěma góly Adámek potvrdil střeleckou formu


Branky


7

Tuněchody jsou na devátém místě se skóre 53:62 a pětatřiceti body. Příští utkání zavítají do Křižanovic. Bítovany jsou na třináctém místě se skóre 48:100 a dvanácti body. Příští utkání přivítají Nasavrky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neskutečná otočka hostí

Zápas nabídl nezvykle skvělou podívanou, kdy bylo vidět několik zajímavých momentů. Utkání to bylo až moc vyhrocené. Už ve 12. minutě se úvodním gólem prosadil Hutsuliak. Hosté měli více ze hry, ale to jim na gól prozatím nestačilo. Ve 31. minutě zvýšil skóre na 2:0 Pískač. Hosté tlačili svého soupeře čím dál víc, což se vyplatilo a vstřelili dva rychlé góly, kdy se prosadili hned za sebou Šedivý a Dvořák. Do konce poločasu se hosté dočkali otočky, kdy se skvěle trefil Havránek. Bítovanští tak šli do kabin s náskokem o jednu branku.

 

 

 

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým, který se po kolapsu zpamatoval. V 59. minutě se po centru prosadil nejlepší střelec Tuněchod Adámek a rázem bylo opět vyrovnáno. Tuněchodští nadále pokračovali v obrovském tlaku a zásluhou jim byl připsán čtvrtý gól, který vstřelil Elich. V 77. minutě se hosté opět dostali na dosah vyrovnání, kdy Tomáš Paulus snížil na 4:3. To domácím vadit nemuselo, jelikož Prorok po chvíli navýšil náskok opět na rozdíl dvou branek. Těsně před koncem zápasu se podruhé v utkání prosadil Adámek, 6:4.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Tuněchody
Michal Elich - Obránce: Utkání to bylo vcelku vyrovnané. Šli jsme do náskoku, jenže následně jsme úplně odešli a Bítovany první poločas otočily ve svůj prospěch. Do druhého poločasu jsme ale nastoupili v lepším obrázku a zápas otočili. Jsme rádi za tři body.




Sestavy


SK Tuněchody
P. Bubák [-] - V. Hutsuliak [-] (46. O. Durilla [-] ) , J. Pískač [-] (66. R. Synek [-] ) , M. Burdych [-] (77. J. Prorok [-] ) , M. Šilhánek [-] , P. Pokorný [-] , K. Horák [-] , M. Kroutil [-] (46. M. Adámek [-] ) , P. Vaško [-] , D. Radouš [-] (46. M. Elich [-] ) , J. Hudeček [-]


ŽK: 71. O. Durilla .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šebek Miroslav - HRSTKA Adam, STANĚK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Tuněchody jsou doma silné a Bítovany bez formy porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů