Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2024 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedenácti gólový výprask, který zažila rezerva Slatiňan, pětigólový Lukáš Zdražil si zápas střelecky užíval


Branky


7

Miřetice jsou na prvním místě se skóre 106:24 a sedmašedesáti body. Příští utkání odehrají na půdě Horního Bradla. Slatiňany jsou na šestém místě se skóre 68:59 a osmatřiceti body. Příští utkání přivítají Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pořádný výprask prvního poločasu

Jednoznačný vítěz soutěže přivítal na svém hřišti soupeře ze středu tabulky Slatiňany. Domácí vstoupili do zápasu velice aktvivně a chtěli brzo rozhodnout. Už ve 4. minutě se poprvé prosadil Lukáš Zdražil. Zakončil pohlednou kombinaci z pravé strany. Miřetice si vypracovávaly mnoho dalších šancí. Ve 21. minutě to bylo o dvě branky. Hlavou po rohu se trefil přesně Drahoš. O minutu později to bylo už 3:0 po gólu Jana Berana. Do konce prvního poločasu daly Miřetice ještě čtyři branky a po prvním poločase bylo jasno, že domácí vyhrajou a hosté odjednou s výpraskem. Lukáš Zdražil zkompletoval v prvním poločase hattrick.

Druhý poločas v režii Miřetic

Druhý poločas domácí mírně zvolnili, ale i tak se po třech minutách opět radovali po gólu Zdražila. Miřetice ubraly nohu z plynu a do zakončení se začali dostávat i hosté. Čestný gól se jim ale nepodařilo vsřelit naopak Miřetice daly ještě tři. Vítězství pečetil jedenáctým gólem Jan Beran.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Chtěli jsme si poslední domácí zápas při předávání poháru užít a udržet stoprocentní domácí bilanci. Výsledek 11:0 mluví za vše. Soupeř vůbec nevzdoroval a bylo to jednoduché vítězství.




Sestavy


TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - O. Najman [-] , L. Zdražil [-] , L. Doležal [-] , J. Rybenský [-] , O. Polívka [-] , J. Beran [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] (61. J. Horník [-] ) , R. Kašpar [-] , M. Kopecký [-]

Spartak Slatiňany B
P. Fiedler [-] - J. Teplý [-] (30. P. Pešek [-] ) , T. Borovička [-] (46. L. Rozsypal [-] ) , S. Opavský [-] (46. T. Venzara [-] ) , M. Vích [-] , P. Semenec [-] , A. Kühr [-] , O. Drahý [-] , F. Harsa [-] (58. Š. Karlík [-] ) , J. Rulík [-] , R. Červenka [-] (67. V. Stryka [-] )

Počet diváků: 101. Rozhodčí: Kutřín Jaroslav - NOVOTNÝ Bohumil, CIPRYÁN Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra domácích

Přes hotový titul zabojují a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích