T. Rys 21.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2024 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vzešel lépe pro favorizovanou Chrast, ta sestřelila Kameničky třemi góly


Branky


21. T. Rys - 4. V. Steklý , 23. J. Gregor , 64. Z. Linhart
7

Kameničky jsou na pátém místě se skóre 62:51 a jednačtyřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Kočí. Chrast je na čtvrtém místě se skóre 76:49 a sedmačtyřiceti body. Příští utkání odehrají doma proti Heřmanovému Městci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé a udržené vedení

Utkání dvou týmů top5 nabídl zajímavou podívanou. Domácí Kameničky si toho moc v prvním poločase nevypracovaly. Za to Chrast do utkání vlétla tím nejlepším způsobem, kdy už ve 4. minutě vedla 0:1. Trefil se nejlepší střelec Chrasti Vilém Steklý, jenž dostal míč za obranu, kde se procpal přes obránce a zakončil k tyči. Netrvalo dlouho a domácí vyrovnali stav zápasu na 1:1. Rys využil chyby hostující obrany a následně prostřelil brankáře. Po dvou minutách se ale Chrast dostala opět do vedení, kdy se po rohovém kopu míč odrazil na hranici velkého vápna, odkud se Gregor trefil přímo do horního rohu, nádherný gól! Následně se už jen dohrával poločas.

 

 

 

Pojišťující branka

Druhý poločas začal naprosto totožným způsobem, kdy Kameničky si nevytvořily moc šancí a Chrast se tlačila více dopředu. Jediná obrovská šance ve druhé půli přišla v 64. minutě, kdy na 1:3 upravil Linhart. Jeho střela z velké dálky skončila přesně u tyče. V tomto šlágru si tak připsala Chrast další tři body, kdy se jim v Kameničkách moc nedaří.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Chrast
Jakub Cimburek - Útočník: Slušný výkon na půdě Kameníček, kde se nám v posledních letech až tolik nedařilo. Zápas jsme kontrolovali a domácí k příliš mnoha šancím nepustili, skvělé tři body z venku.



Sestavy


FK Kameničky
Š. Brázda [-] - Z. Hloušek [-] , R. Adámek [-] , T. Bureš [-] , J. Vařečka [-] , M. Vamberský [-] , T. Rys [-] , J. Nekvinda [-] , M. Bureš [-] , P. Adámek [-] , M. Adámek [-]

SK Chrast
J. Hrubý [-] - H. Steklý [-] , J. Gregor [-] , J. Kadavý [-] , V. Steklý [-] , J. Plosza [-] , J. Cimburek [-] , M. Šprongl [-] , Z. Linhart [-] , M. Drahoš [-] , D. Málek [-]

ŽK: 36. J. Nekvinda , 67. P. Adámek - 54. M. Drahoš .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - KAŠÍK Jan (N), MAREŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra hostů

Chrast je venku silná tak, jako doma, tudíž jasná dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích