Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2024 17:00

26.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opět Buznea střelecky vzdoroval, dvěma góly společně s Nepovímem a Lamberským dotáhli Kočí k cenné výhře


Branky


6

Vítanov je na desátém místě se skóre 44:63 a čtyřiatřiceti body. Na poslední utkání zavítají do Chroustovic. Kočí je na druhém místě  se skóre 87:38 a čtyřiapadesáti body. Poslední utkání odehraje na domácí půdě proti Kameničkám.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi rychlé vedení

Předposlední kolo okresního přeboru Chrudim nabídlo velice zajímavý souboj mezi domácím Vítanovem a hostujícím Kočí. V utkání byl jasný favorit tým hostí, jenže ti přijeli pouze a jen v jedenácti lidech, tudíž bez hráče na střídačce. Do utkání vstoupilo Kočí mnohem lepším způsobem než Vítanov, jelikož hostující Kočí si vytvářelo v prvních minutách nespočet šancí. Některé z nich mohli být lépe vyřešeny. První obrovskou šanci měl Buznea, který byl na hranici velkého vápna osamocený, jenže jeho střela letěla těsně vedle. To ho ale mrzet nemuselo! Jeho další šance totiž skončila úvodním gólem. Ve 14. minutě předvedl skvělé zpracování a následně bodílkem prostřelil brankáře Vašáka. Vítanov ne a ne se chytit. Kočáci chtěli prokázat svou produktivitu, jenže to se nepodařilo ani Rejdovi, který z malého vápna trefil na brankové čáře stojícího Vašáka. Z jeho očí byl opět vidět smutek, jelikož se dlouhou dobu nemůže prosadit. Přesto ho v tom Nepovím nenechal a dal zapomenout na tento okamžik druhým gólem Kočí. Nepovím obdržel přihrávku od Radouše a následně pálil z dvaceti metrů na zadní tyč slabší nohou. Brankář Vašák na tuto střelu nedosáhl. Neuběhlo ani šedesát sekund a hosté navýšili svůj náskok na 0:3. Opět v tom měl prsty Buznea. Jeho samostatný únik přes bránícího hráče vyvrcholil kličkou na brankáře a následnou střelou do prázdný brány. Po třetím gólu se domácí začali probouzet, ale ani hostům vedení o tři branky nestačilo, proto do vápna létal jeden centr za druhým. Domácím stačila za poločas jediná povedená akce, která vyústila gól na 1:3. Nejlepší střelec Vítanova Tomáš Solnička si ve 43. minutě skvěle zaběhl za nepozornou obranu hostí, kam mu skvěle kapitán Hejduk naservíroval dlouhý balón a následný samostatný únik s obstřelem brankáře Dostála skončil v síti.

Drama až do konce

Do druhé půle žádné změny v sestavách nenastaly, a tak se mohlo jít na druhou pětačtyřiceti minutovku. Do té vlétli domácí jako utržený ze řetězu. Hosté jako by se zapomněli v kabinách. Vítanovští měli jednu šanci za druhou a hrozili z každého útoku, jelikož hostující hráči se vyčerpali v prvním poločase a ve druhém tahali nohy. Naštěstí pro Kočí šla většina střel z domácích kopaček mimo bránu nebo na brankáře Dostála s malou razancí. Ale přeci jen se jedna střela stala tou vyjímečnou, a to když si opět skvěle naběhl Solnička za hostující obranu, která neměla nárok k zastižení rychlého Solničky. Ten následně vystřelil z hranice velkého vápna na zadní tyč a brankář Dostál byl pouze jen divákem, 2:3. Rázem to bylo o jednu branku. Stále se domácí tlačili do několika gólových příležitostí, jenže chyběla tomu přesnost. Kočí mělo ve druhé půli snad jednu jedinou pořádnou příležitost, kterou zakončili gólových úspěchem. Výkop brankáře Dostála z půli hřiště přistál přímo na kopačky Blažka, který dal pod sebe na osamoceného Nepovíma. Ten vyškolil dva bránící hráče a následným centrem z levé strany našel uvnitř vápna osamoceného Lamberského, který z penaltového puntíku zakončil hlavičkou nechytatelně k pravé tyči, 2:4. Lamberský tak potvrdil jakou formu v poslední době má. Poté se nic dalšího nestalo, a tak hlavní rozhodčí Novotný ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Vítanov
Matěj Hejduk - Obránce: Dostali jsme tři góly v prvním poločase. Dva v podstatě po našich hrubkách v obraně. Druhý poločas po gólu na 2:3 si myslím, že jsme i měli chvílemi tlak a sahali po vyrovnání.

Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Neskutečný první poločas určil vítěze zápasu. Odehráli jsme skvělé utkání, a to hlavně v první půli, kdy jsme dokázali dát rychlé tři góly, které nám zajistily tři body a prozatím druhé místo. Druhý poločas bylo vidět, že taháme nohy, ale opět jsme to dali i v jedenácti lidech. Naprosto totožný případ jako ve Slatiňanech. Musím kluky pochválit za odbojovaný zápas. Také jsem rád, že jsem se zase po dlouhé době prosadil.



Sestavy


SK Vítanov
M. Vašák [-] - L. Mrázek [-] , J. Uher [-] , J. Slováček [-] , P. Pavliš [-] , T. Solnička [-] , D. Nevole [-] , D. Picek [-] , M. Hejduk [-] , O. Stehno [-] , M. Cestr [-]


ŽK: 90. D. Nevole - 76. L. Koreček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Nepovím

Expert: Petr Capoušek
Tip experta: výhra hostů

Kočí jednoznačným favoritem a zvítězí.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů