1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Tomčík dovedl Městec ke třem bodům, Bítovanům připsal čestný gól Paulus


Branky


6

Bítovany jsou na třináctém místě se skóre 44:94 a dvanácti body. Příští utkání zajíždí do Tuněchod. Heřmanův Městec je na jedenáctém místě se skóre 50:51 a osmadvaceti body. Příští utkání přivítá Křižanovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Tomčík

24. kolo okresního přeboru nabídlo souboj mezi celky spodku tabulky. Utkání začalo jednoznačně lépe pro hostující celek, který se po skvěle sehraném rohu a pár odrazech ve vápně dostal do vedení, kdy nejlépe zareagoval Tomčík. Na druhou branku se dlouho nečekalo, jelikož se opět trefil Tomčík. Zmiňovaný Tomčík prošel skoro přes půlku hřiště a prudkou střelou na bližší tyč zvyšil na 0:2. Po zbytek prvního poločasu hosté kontrolovali tempo hry a Bítovanští hrozili spíše z rychlých protiútoků. Hlavní rozhodčí ukončil první půli za stavu 0:2.

 

 

 

 

Vyrovnaný poločas vzešel lépe pro Městec

Druhý poločas přinesl hodně vyrovnanou partii a domácí hrozili více než v prvním poločase. Jenže byli to hosté, kteří přidali další branku, a to v 68. minutě, kdy se trefil skvěle hrající Kosina. Kombinace Mach - Kosina, kdy první zmiňovaný našel před vápnem Kosinu, a ten po individuální akci zvyšoval na 0:3. Domácí to ale nezabalili. Odměnou jim byl připsán čestný gól, který vstřelil Paulus.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Jiskra Heřmanův Městec B
David Kosina - Záložník: Zápas to podle mě byl pohledný, některé akce byli celkem pěkné a soupeř ačkoliv se nachází až na třináctém místě, tým za mě nemají špatný. Na závěr Bítovanům přeji hodně štěstí do další sezóny.



Sestavy


Bítovany
J. Hrnčíř [-] - P. Ptáček [-] , T. Paulus [-] , V. Harvánek [-] , J. Sopoušek [-] (71. V. Křičenský [-] ) , M. Dvořák [-] (65. M. Bačák [-] ) , M. Polanský [-] , P. Nevečeřal [-] , M. Polnický [-] , T. Novotný [-] , J. Paulus [-]

FK Jiskra Heřmanův Městec B
A. Jirků [-] - L. Nekvapil [-] (46. L. Malínský [-] ) , V. Tomčík [-] , D. Ilko [-] (53. R. Šimon [-] ) , D. Kosina [-] , S. Mach [-] , V. Kápička [-] , J. Čížek [-] , D. Vrátil [-] , P. Krejčík [-] , J. Štěňha [-]

ŽK: 38. J. Sopoušek , 47. V. Harvánek .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: KOSINA Matěj - KELLER Filip, FLORIÁN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra hostů

Heřmanův Městec má kvalitní tým na výhru s Bítovanama.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Poslední možnost domácích ještě zapojovat

Tip: výhra hostů