Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2024 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekaní dvougólový střelci rozhodly o vítězi zápasu, přidal se také Lamberský a Radouš


6

Kočí je na druhém místě se skóre 83:36 a jednapadesáti body. Příští utkání zavítá do Vítanova. Chroustovice jsou na devátém místě se skóre 43:42 a dvaatřiceti body. Příští utkání přivítají Dřenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Je-li monžo bůro o poločase?

24. kolo okresního přeboru nabídlo souboj mezi domácím Kočí a hostujícími Chroustovicemi. Mezi těmito týmy panuje menší rivalita a v každém zápase je k vidění několik gólů nebo pohledný fotbal. I v tomto zápase tomu nebylo jinak. Domácí Kočí bylo od první minuty namotivované, jelikož hraje o druhé místo s Křižanovicemi. Hosté se snažili hrát svoji hru, jenže domácí je prakticky k ničemu nepustili. Už v 11. minutě se měnilo skóre, a to když Radouš vyslal Lamberského do samostatného úniku, kde si skvěle poradil tváří v tvář s hostujícím brankářem Pospíšilem a zavěsil na 1:0. Následně bylo k vidění několik střeleckých pokusů na domácí straně, jenže vše pokrýval Pospíšil. Co nepokryl, tak byla střela z blízkosti od nejlepšího střelce ligy Radouše, kterému to skvěle naservíroval mladičký Rejda. Rázem byl stav 2:0. Chroustovičtí hráči ani po druhém obdrženém gólu nemohli najít tu správnou cestu k překonání brankáře Dostála, který byl první poločas takřka bez práce. Ve 33. minutě se domácí publikum radovalo ze třetího gólu. Autorem branky byl stoper Dvořáček. Přímý kop Blažka u autové čáry doletěl do malého vápna, kde brankář Pospíšil vyrazil míč nad sebe místo před sebe a s následnou dorážkou neměl Dvořáček žádný problém. Neuplynulo ani pět minut a přišel další úder v podobě vstřeleného gólu Dvořáčka, pro kterého to byl druhý v zápasu. Opět u toho byl Blažek, který tentokrát zahrával rohový kop a perfektně našel zmiňovaného Dvořáčka, jenž využil své centimetry a hlavičkou skóroval, 4:0. Za dvě minuty bylo o vítězi definitivně rozhodnuto! Střídající Buznea si připsal svůj druhý gól v dresu Kočí, kdy si skvěle naběhl do vápna, kam mu to domácí hráč naservíroval a Buznea se hlavičkou trefil přesně mezi nohy brankáře Pospíšila, 5:0. Ke konci vznikla potyčka mezi domácím Nepovímem a hostujícím Jakubem Besperátem za oplácení a strkání. Tuto situaci chtěl hlavní rozhodčí ohodnotit červenou kartou pro oba zúčastněný, ale nakonec dal oboum hráčům pouze varování.

Remízový poločas

Druhý poločas byl z hostující strany o dost lepší. Hosté už se dokázali dostávat do více šancí, také předváděli pohlednou hru po zemi a odměnou jim byl připsán čestný gól. Hráči Kočí Rejda - Nepovím u rohového praporku vymysleli rozehrávku nakrátko, což se jim vymstilo po střele Radouše se míč odrazil k hostujícímu hráči, který přes půlku hřiště doběhl až k velkému vápnu, kde z pravé strany poslal centr na zadní tyč, kam dobíhal Nepovím přes celé hřiště, kdy chtěl odčinit svou chybu, jenže Pertlík byl o dva kroky rychlejší a míč dopravil hlavičkou do prázdné brány, 5:1. V 69. minutě přišlo ale opět navýšení skóre na 6:1. Trio Lamberský - Radouš - Buznea skvěle vykombinovali Chroustovickou obranu, kdy první zmiňovaný obdržel přihrávku a hned z druhého dotyku přihrál pod sebe na hranici vápna Radoušovi, který poslal míč vedle sebe na osamoceného Buzneu, jenž měl před sebou už jen brankáře Pospíšila, kterého na zadní tyč prostřelil. Zbytek utkání už nic zajímavého nepřinesl, a tak si Kočí připsalo zaslouženou výhru na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


Kočí
Ondřej Nepovím - Záložník: Do utkání jsme snad vstoupili nejlépe za poslední dva roky. Vždy to máme tak, že první minuty ztrácíme a vše doháníme po zbytek zápasu. Předvedli jsme hodně solidní výkon, ať už v útočně, tak i v té obranné. Tým musím pochválit za skvělý přístup, kdy bojujeme o druhé místo s Křižanovicemi. První poločas patřil jednoznačně nám, jelikož Chroustovice nemohly navázat na naše tempo hry. Druhá půle se spíše dohrávala, ale nic jsme nepodcenily a zaslouženě vyhrály. Zbývají poslední dvě utkání, které bychom rádi zvládli a dotáhli do úspěšného konce.

SK Chroustovice
Jan Rejman - Obránce: Dnes jsme tvrdě narazili. Soupeři jsme darovali laciné góly a utkání bylo rozhodnuté během první třetiny zápasu. Nebyli jsme v optimálním rozpoložení a dost se to přeneslo do zápasu. Musíme se z toho poučit a sebrat se, abychom se vrátili k výkonům, které nás na jaře zdobily.



Sestavy


Kočí
P. Dostál [-] - P. Capoušek [-] , R. Lamberský [-] , D. Rejda [-] , M. Radouš [-] , O. Nepovím [-] , M. Blažek [-] , M. Dvořáček [-] , L. Štursa [-] , L. Koreček [-] , R. Fabián [-] (20. M. Buznea [-] )

SK Chroustovice
T. Pospíšil [-] - J. Pertlík [-] , A. Bečička [-] , D. Dostál [-] , M. Němec [-] , J. Dvořák [-] , Š. Dvořák [-] (35. M. Dvořák [-] ) , J. Besperát [-] (70. J. Tesař [-] ) , J. Rejman [-] , D. Besperát [-] , F. Šotola [-]

ŽK: 43. M. Radouš , 65. M. Blažek - 31. F. Šotola .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kopecký Martin - CHOUR Milan, KYSILKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra domácích

Kočí přestože nezažívá povedené zápasy, tak si doma s Chroustovicemi poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Domácí budou chtít napravit zaváhání proto 1

Tip: výhra domácích