D. Mattuš 46. (p.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2024 17:00

25.kolo, Pardubický | Chrudim | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dřenice ve šlágru kola nepřekvapily, Miřetice opět dokázaly proč jsou mistři ligy


Branky


46. D. Mattuš (p.) - 43. R. Kašpar , 71. J. Beran , 74. P. Drahoš , 80. O. Polívka (p.)
6

Dřenice jsou na sedmém místě se skóre 66:64 a sedmatřiceti body. Příští utkání odehrají na půdě Chroustovic. Miřetice jsou lídrem okresu se skóre 95:24 a čtyřiašedesáti body. Příští utkání přivítají Slatiňany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Využitá hrubka brankáře

Do 24. kola okresního přeboru proti sobě nastoupily Dřenice ze sedmého místa a už jasný vítěz Miřetice. Aktivněji do zápasu vstoupili hosté, do větších šancí se ale nedostávali. Po čtvrt hodině hry se hra vyrovnala a domácí začali být nebezpeční. Dvě velké šance chytil brankář Miřetic Sýkora a držel tak bezbrankové skóre. Skóre zápasu se poprvé měnilo na konci prvního poločasu. Po aktivním napadání Romana Kašpara využil chyby domácího brankáře a poslal Miřetice do vedení.

Čtyřgólový poločas

Hned na začátku druhého poločasu se vyrovnání dočkaly Dřenice. Po sérii odrazů se míč odrazil k domácímu útočníkovi a po faulu na něj se pískala penalta. Tu proměnil Mattuš. Od té doby měli na vrch hosté. Vedení Miřeticím vrátil Beran, poté co dostal pěknou přihrávku za obranu. Po dalších třech minutách bylo už vedení dvoubrankové. Drahoš dobře využil zmatku v obraně a zakončil svou akci střelou na bližší tyč. V 80. minutě po faulu domácího brankáře zahrávali penaltu taky hosté. Penaltu proměnil kapitán hostů Ondřej Polívka a stanovil tak konečné skore.



Ohlasy k zápasu


Dřenice
Jakub Hybeš - Záložník: Do 70. minuty byl zápas vyrovnaný, ale po dvou našich chybách se soupeř dostal do vedení a nám se už nepodařilo jejich náskok snížit, naopak jsme opět inkasovali.

TJ Tatran Miřetice
Jan Beran - Útočník: Těžké utkání, rozhodlo se až v posledních patnácti minutách. Jsme rádi za další výhru po prohraném minulém zápase.



Sestavy


Dřenice
F. Kubalík [-] - T. Pohanka [-] (75. R. Holub [-] ) , J. Koucký [-] (85. R. Tichý [-] ) , J. Hybeš [-] , O. Čechlovský [-] , M. Tezour [-] , M. Suchý [-] , P. Vladyka [-] , D. Mattuš [-] , M. Kopecký [-] , J. Adámek [-]

TJ Tatran Miřetice
L. Sýkora [-] - O. Najman [-] , L. Zdražil [-] (77. J. Pražan [-] ) , L. Doležal [-] (88. Z. Horník [-] ) , D. Bureš [-] (46. J. Rybenský [-] ) , O. Polívka [-] (85. P. Hladký [-] ) , J. Beran [-] , T. Polívka [-] , P. Drahoš [-] , R. Kašpar [-] , M. Kopecký [-]

ŽK: 43. M. Suchý - 28. P. Drahoš , 57. O. Polívka , 69. J. Rybenský .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: Bednář Robin - VÁVRA Petr, KUČERA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Ondřej Nepovím

Expert: Ondřej Hufnágel
Tip experta: výhra hostů

Dřenice jsou bez formy, což se u Miřetic říct nedá, jasná dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Mireticim už o nic nejde ale stejně vyhrají

Tip: výhra hostů